Rólunk

A Prime Consulting Kft. fő profilja, minőségi és cégre szabott közbeszerzési pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatás nyújtása a közbeszerzési pályázatokon indulni kívánó társaságok részére. Küldetésünk, hogy szolgáltatásaink eredményeként az Ön cége is részesülhessen az évente közel 2400 milliárd Forint összértékű állami megrendelésekből, amelynek érdekében szolgáltatásaink lefedik a közbeszerzési pályázati folyamat minden elemét.
Tanácsadóink 2009 óta foglalkoznak közbeszerzésekkel, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon, melynek köszönhetően ügyfeleinknek az ingyenes pályázatfigyelésen túl, a pályázatok elkészítésében is teljes körű, közbeszerzési segítséget tudunk nyújtani.

Célunk egy olyan felhasználóbarát oldal üzemeltetése, amelynek segítségével ügyfeleink nem csupán megtalálhatják a számukra fontos, témakörök szerint rendezett közbeszerzéseket - aminek köszönhetően nem maradnak le egyetlen, számukra potenciális üzleti lehetőséget jelentő kiírásról sem -, hanem kifejezetten csak azon kiírásokat látják, amelyek valóban releváns tartalommal bírnak szervezetüknek.

Ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésükre bármilyen közbeszerzést érintő kéréssel, kérdéssel kapcsolatban.

Ismerje meg a közbeszerzési ajánlattétel folyamatát és kapcsolódó szolgáltatásainkat!