Szolgáltatásaink

A Prime Tendering Kft. fő profilja, minőségi és cégre szabott közbeszerzési pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatás nyújtása a közbeszerzési pályázatokon indulni kívánó társaságok részére. Küldetésünk, hogy hogy szolgáltatásaink eredményeként az Ön cége is részesülhessen az évente közel 2400 milliárd Forint összértékű állami megrendelésekből, amelynek érdekében szolgáltatásaink lefedik a közbeszerzési pályázati folyamat minden elemét.
A pályázati folyamat

Releváns pályázat kiválasztása
Alkalmasság megállapítása

Pályázatfigyelés

Az első és legfontosabb lépés az Önök számára releváns közbeszerzési pályázatok azonosítása. Pályázatfigyelési szolgáltatásunk támogatására ezért olyan felhasználóbarát és átlátható honlapot fejlesztettünk, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink igényeire szabottan csak azokat a pályázatokat kapják kézhez, amelyek számukra valóban relevánsak. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a Közbeszerzési Értesítőben megjelent pályázati kiírások kategorizálását közbeszerzési tanácsadói végzettséggel és tényleges pályázatírói tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik, akik a közbeszerzési piacon szerzett többéves gyakorlatuknak köszönhetően biztosítják azt, hogy minden releváns pályázat, és csak a releváns pályázatok jussanak el Önhöz.

MEGRENDELÉS

 Alkalmassági vizsgálat

A pályázati folyamat következő lépése annak vizsgálata, hogy az Ön cége megfelel-e a kiválasztott pályázatban foglalt, ún. alkalmassági feltételeknek. Pályázatfigyelési ügyfeleink részére ezen, a piacon egyedülálló szolgáltatást ingyenesen biztosítjuk.

INGYENES ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT

Pályázatírás

Amennyiben megerősítést nyer egy pályázat vonatkozásban az Ön cégének alkalmassága, külön megrendelés alapján vállaljuk a pályázat összeállítását, illetve a teljes ajánlattételi folyamat támogatását ügyfeleink egyedi igényei szerint. Közbeszerzési szakértőink 2009 óta foglalkoznak közbeszerzési tanácsadással, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon, melynek köszönhetően cégünk garanciát vállal a benyújtott pályázat érvényességére.

INGYENES SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

 Amennyiben cégünk szolgáltatása felkeltette figyelmét, tanácsadóink készséggel állnak az Ön rendelkezésére a megadott elérhetőségeken, vagy akár egy személyes találkozó keretében.