Állattartás - Montág-pusztai telep

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Állattartás - Montág-pusztai telep
Határidő: 2018-07-04 11:00:00
Ajánlatkérő: Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Montág-pusztai telep állatállományának gondozása, ellátása, őrzése, felügyelete.
Ajánlatkérő vagyonkezelésében lévő védett természeti területek természetvédelmi kezelését és fenntartását elsődlegesen legeltetéssel, a Montág-pusztai őshonos állattartó telepén (6900 Makó, Montág-pusztai telep 0486/11 hrsz), a Nyertes Ajánlattevő részére átadásra kerülő, legfeljebb 400 egyed (400 ÁE), magas genetikai értékkel rendelkező, őshonos magyar szürke szarvasmarha (tehenek, tenyészüszők és tenyészbikák), illetve ezek szaporulata szakszerű legeltetésével, gondozásával, ellátásával, tartásával és őrzésével kell megoldani. A nyertes ajánlattevő kötelezettsége a szakszerű legeltetéssel történő területkezelés 1680 ha védett természeti területen, ill. a gondozás, ellátás és tartás körében az állatok testsúlyának gyarapítása, kondíciójának megőrzése és javítása, szaporodóképességük elősegítése, az állatállomány rendszeres őrzése és felügyelete mellett.
A telepi munkák elvégzését a nyertes ajánlattevő a saját tulajdonú, 2 db erőgépével végzi, melyeknek minimális teljesítménye 80 LE-nek kell lennie (szerződéses feltétel). A telepi munkák elvégzésére szükséges munkagépek biztosítása (pótkocsik, homlokrakodó stb.) szintén a nyertes ajánlattevő feladata. A működéshez szükséges üzemanyag biztosítása a nyertes ajánlattevő terhe és kötelezettsége. A telepen történő rendszeres javítási- és karbantartási munkák költségei a nyertes ajánlattevőt terhelik.
A Nyertes Ajánlattevő által ellátandó feladatok részletes leírását a további közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák, különösen az ajánlati dokumentáció mellékletét képező szerződéstervezet, és műszaki leírás.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_9125_2018_135f4.pdf