Életpályatervezés gemifikálása az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések - Új Nemzedék Újratöltve című projekt keretében

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Életpályatervezés gemifikálása az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések - Új Nemzedék Újratöltve című projekt keretében
Határidő: 2018-05-25 11:00:00
Ajánlatkérő: Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Életpályatervezés gemifikálása az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések - Új Nemzedék Újratöltve című projekt keretében
Mennyisége
1 db gemifikált életpálya-tervezési portál tervezése
Ajánlatkérő rögzíti, hogy a jelen eljárás tárgya 1 db gemifikált életpálya-tervezési portál fejlesztése, a gemifikációs tevékenység - ebben az összefüggésben - a fő feladat és így a közbeszerzés tárgya is online játék fejlesztésére irányul.
1. Koncepcionális tevékenységek
Felmérés, konzultáció
Testre szabási koncepció elkészítése
Projektindító dokumentáció elkészítése
2. Gemifikációs tevékenység
Belső marketing kialakítása
Ergonómia optimalizálása
Flow támogatás
Konverzió lépései
Kihívások meghatározása
Találkozói dinamika
Viselkedési tényezők
Közösségi együttműködés
Szintek meghatározása
Jutalmazási szabályzat elkészítése
Egyeztetés életpálya tervezővel
Játékmechanizmus kidolgozása
3. Weboldal elkészítés
Architektúra kidolgozása
Ütemezés elkészítése
Weboldalmotor elkészítése
3 db grafika elkészítése
Végleges grafika programozása
Telepítés szerver oldalon távoli eléréssel - dedikált szerverre
Telepítés szerver oldalon távoli eléréssel - összetett architektúrára
Telepítés szerver oldalon személyes jelenléttel
Rendszer testre szabása
Felhasználói kézikönyv elkészítése
4. Támogatási tevékenységek (15 nap Pilot üzem)
Pilot üzem
Pilotüzemi támogatás
Pilot üzem kiértékelése - konzultáció
Testre szabás finomhangolása
Éles üzem
Éles üzemre állítás távolról
Éles üzemre állítás helyszínen
Éles üzemi támogatás
A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban: Kr.) 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy, amennyiben a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” minden esetben értendő. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy egyenértékű dolog megajánlása esetén az egyenértékűséget az ajánlattevőnek az ajánlatában igazolnia kell.
Részekre történő ajánlattétel kizárása: A gemifikált életpálya-tervezési portál fejlesztése a megrendelővel történő közös szakmai tervezés, az elfogadott szakmai koncepció megvalósításának menedzselése, valamint a kivitelezés és végtermék tesztelés-javítás egymásra épülő szolgáltatásait tartalmazza. A teljesítés során pl. célközönség igényfelmérés, majd végső tesztelés a különböző fázisokban ugyanazokkal a szereplőkkel kell együttműködni, az egyes fázisok eredményeit és azok elérési módjait ismerni kell a sikeres feladatellátáshoz, a redundancia elkerülése érdekében. A teljesítésre szabott -projekt mérföldkőhöz igazodó- szűk határidő is a fejlesztési menedzsment, továbbá az összes szükséges, akár előre nem látható szakember bevonásának lehetőségét megőrző kivitelezési módot indokol.

A részletes műszaki követelményeket a Közbeszerzési Dokumentumok részét képező műszaki leírás tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_6115_2018_b214b.pdf