Új Gáz-nyomásszabályozó készülékek szállítása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Új Gáz-nyomásszabályozó készülékek szállítása
Határidő: 2017-09-28 11:00:00
Ajánlatkérő: E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft.
Becsült érték: 1.805.752 EUR
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Új Gáz-nyomásszabályozó készülékek szállítása a műszaki specifikációnak megfelelően, adásvételi keret-megállapodás keretében az alábbiak szerint:

1. rész: TCS (termékcsoport) 1: összesen 34 916 DB

Maximum 10-25 közötti m3/h gázterhelésű és 26,5-90 közötti mbar névleges kimenő nyomású gáznyomás-szabályozó adás-vétele a dokumentációban előírtak szerint.
Összesen: 34 916 db
Ajánlatkérő a keret-megállapodásból történő lehíváskor választja ki árlista alapján, a számára az aktuális projektre megfelelő, megrendelendő gáz-nyomásszabályozó pontos típusát és annak paramétereit. További részletek a Dokumentációban találhatóak.

2. rész: TCS (termékcsoport) 2: összesen 4 512 DB

Maximum 40-100 közötti m3/h gázterhelésű és 26,5-100 közötti mbar névleges kimenő nyomású gáznyomás-szabályozó adás-vétele a dokumentációban előírtak szerint.
Összesen: 4 512 db
Ajánlatkérő a keret-megállapodásból történő lehíváskor választja ki árlista alapján, a számára az aktuális projektre megfelelő, megrendelendő gáz-nyomásszabályozó pontos típusát és annak paramétereit. További részletek a Dokumentációban találhatóak.

3. rész: TCS (termékcsoport) 3: összesen 720 DB

Maximum 10 m3/h gázterhelésű és 26 mbar névleges kimenő nyomású gáznyomás-szabályozó adás-vétele a dokumentációban előírtak szerint.
Összesen: 720 db

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_10345_2017_d3b68.pdf