Új atomerőművi blokkok létesítéséhez kapcsolódó dokumentumok üzemeltetési szempontú véleményezése; illetve üzembe helyezési- és egyéb műszaki dokumentumok véleményezése, ellenőrzése, illetve személyzet-képzéshez kapcsolódó tananyagok szakmai felülvizsgála

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Új atomerőművi blokkok létesítéséhez kapcsolódó dokumentumok üzemeltetési szempontú véleményezése; illetve üzembe helyezési- és egyéb műszaki dokumentumok véleményezése, ellenőrzése, illetve személyzet-képzéshez kapcsolódó tananyagok szakmai felülvizsgála
Határidő: 2018-04-20 10:00:00
Ajánlatkérő: Paks II. Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Paks II. Zrt.)
Becsült érték: 203695000
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A keretmegállapodás megkötésének célja, hogy nyertes ajánlattevő az Üzemeltetési Igazgatóság felelősségi körébe tartozó dokumentumok felülvizsgálatában, ellenőrzésében, lektorálásában szakértői véleményt nyújtson, továbbá - amennyiben ilyen felmerül - a kapcsolódó megbeszéléseken, egyeztetéseken, konzultációkon részt vegyen.
Általános szempontrendszer a dokumentumok felülvizsgálatához
A dokumentumok ellenőrzésére, véleményezésére különösen az alábbi általános szempontok szerint kerül sor (az egyedi feladatkiadással összhangban, az abban meghatározottak szerint):
Az ellenőrzéshez szükséges műszaki tervdokumentációkra, valamint egyéb dokumentumokra vonatkozóan a Vállalkozó
- végezze el a dokumentumok formai megfelelőségének ellenőrzését,
- végezze el a dokumentumok műszaki szakértői felülvizsgálatát, értékelje azok teljességét és következetességét minden érintett szakterületre kiterjedően,
- ellenőrizze, hogy az elérhető legmagasabb műszaki színvonalú (state-of-the-art) megoldások kerültek-e alkalmazásra,
- értékelje és ellenőrizze a szerződéses követelmények, tervezési adatok teljesülését,
- vegyen részt a dokumentumok, komplex megfelelésének igazolásában,
- végezze el a javított dokumentumok javításának visszaellenőrzését,
- végezze el a dokumentumok elektronikus és papír formátumainak ellenőrzését, azonosságuk igazolását,
- nyilatkozzon a műszaki dokumentumok elfogadhatóságáról.
A felülvizsgálat során, a fent megjelölt követelmények teljesülésének tételes, részletes, minden érintett szakterületre kiterjedő ellenőrzését kell elvégezni. A követelmény menedzsment alapján szükséges ellenőrizni, hogy a dokumentum készítője az összes, adott dokumentumhoz rendelt követelményt figyelembe vette-e, illetve, hogy azok teljesülnek-e és a teljesülés megfelelően igazolt-e. Az egyes követelmények tételes ellenőrzését a követelményekre vonatkozó tervezési fázisokra, illetve az ehhez tartozó műszaki tervdokumentációra vonatkozóan kell elvégezni.
A dokumentációban részletezettek szerint.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_3995_2018_08513.pdf