Új Haldex fékkarok és egyéb légfékszerelvények

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Új Haldex fékkarok és egyéb légfékszerelvények
Határidő: 2018-12-21 10:00:00
Ajánlatkérő: Univerzál Beszerző Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

A műszaki leírásban részletesen meghatározott, közösségi közlekedésben használt autóbuszok Haldex fékberendezéseihez szükséges Haldex típusú vagy azzal egyenértékű új fékkarok bizományosi készletre történő szállítása és adásvétele nettó 26.710.000,- Ft/ év keretösszeg erejéig, amely a szerződés teljesítése során 30 %-kal nőhet.
A beszerezni kívánt Haldex fékkarok becsült éves darabszáma 821 db/év. A mennyiség tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, az alkalmassági követelményrendszer arányosságának megállapíthatósága érdekében. A szerződés keretösszegre jön létre a közbeszerzési dokumentumokban megadott feltételekkel.
A részletes műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok tartalmazza.

A műszaki leírásban részletesen meghatározott, közösségi közlekedésben használt autóbuszok Haldex fékberendezéseihez szükséges Haldex típusú vagy azzal egyenértékű új légfékszerelvények bizományosi készletre történő szállítása és adásvétele nettó 19.400.000,- Ft/év keretösszeg erejéig, amely a szerződés teljesítése során 30 %-kal nőhet.
A beszerezni kívánt Haldex légfékszerelvények becsült éves darabszáma 824 db/év. A mennyiség tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, az alkalmassági követelményrendszer arányosságának megállapíthatósága érdekében. A szerződés keretösszegre jön létre a közbeszerzési dokumentumokban megadott feltételekkel.
A részletes műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20333_2018_5efac.pdf