Útellenőr gépjármű beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Útellenőr gépjármű beszerzése
Határidő: 2018-05-22 11:30:00
Ajánlatkérő: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Adásvételi keretszerződés 80 db útellenőr gépjármű beszerzésére. N1 kategóriájú, zárt furgon kialakítású tehergépjármű, nagy hasznos raktérrel, útellenőrzési feladatok ellátásra.
Főbb műszaki előírások:
hasznos terhelhetőség: min. 1200 kg;
együttes tömeg: max. 3.500 kg
működés: négyütemű, vízhűtéses, dieselmotor
teljesítmény (EGB-85 szerint) min. 110 kW
nyomaték: min. 340 Nm
nyomatékváltó: min. 6 előre meneti fokozat, 1 hátrameneti fokozat;
szállítható személyek száma: vezető + 2 fő;
zárt furgon kialakítás, padlózat csúszásmentes;
hátul két oldalra nyíló ajtószárnyak, melyek a raktér oldalfala mellé nyílnak, és ebben a pozícióban becsukódás ellen rögzíthetők, valamint a 90°-os nyitott állapotban is megakaszthatók, mechanikus elem beiktatásával rögzíthetők legyenek;
jobb oldali tolóajtóval ellátva;
oldal és a hátsó ajtók lemezelt kivitelűek legyenek.
Raktér belső méretei:
• hasznos hossz: min. 4000 mm;
• hasznos magasság: min. 1900 mm;
• raktér belső oldalfala burkolattal, borítással legyen ellátva
A kocsiszekrény ellenálló legyen az üzemelés közben kitett fokozott korróziós hatásnak. A kocsiszekrény minimum 12 év átrozsdásodás elleni garanciával rendelkezzen.
Vonóhorog:
Feleljen meg a magyar előírásoknak, Æ50 mm-es gömbfejjel, min. 2 000 kg vontatásra.
Üzemanyagtartály: minimum 75 liter.
A gépjármű egyéb kényelmi és biztonsági felszereltségére vonatkozó adatok:
• vezető- és utas oldali gumiszőnyeg;
• a külső visszapillantó tükrök belülről motorosan állítható és fűthető kivitelűek legyenek;
• központi zár az összes ajtó zárását tegye lehetővé;
• indítás gátló;
• elektromos ablakemelők (első ajtókban);
• klímaberendezés;
• állítható magasságú és mélységű kormányoszlop;
• állítható magasságú fejtámlák;
• állítható magasságú vezetőülés gerinctámasszal;
gyári állóhelyi fűtés, mely a motor működtetése nélkül a gépjármű tüzelőanyagát használva a külső hőmérséklethez képest min. 20ºC hőmérséklet különbséget biztosít a gépjármű utasterében.
A gépjárművekkel kapcsolatos részletes műszaki követelményeket az ajánlati felhívást kiegészítő közbeszerzési dokumentum tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5872_2018_00732.pdf