1db “Cross Flow” rendszerű borászati szűrő beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: 1db “Cross Flow” rendszerű borászati szűrő beszerzése
Határidő: 2018-05-21 11:00:00
Ajánlatkérő: Nyakas Pince Zrt
Becsült érték: 132
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Leírás: Rozsdamentes acél, automatikusan működő, programvezérelt cross-flow szűrőberendezés, amely az automatikus membrán tisztítás miatt alkalmas a derített bor és derítés nélküli bor folyamatos szűrésére. A gép magas hőmérsékleten és vegyszerekkel mosható. Hűtőegységgel és szivattyúkkal ellátott és vízlágyító egység tartozik a berendezéshez.
Aktív szűrőfelület: 30-110 m2
Elektromos igény, teljesítmény: 15-25 kW
Áram igény: 400 V; 50 Hz
Névleges teljesítmény derített fehér bornál: 700-10000 l/h,
áramlási sebesség 20-90 liter/m2/h, 0,1-1 % v/v szűrt anyag esetén.
Névleges teljesítmény hidegkezelt bornál: 175-5000 l/h,
áramlási sebesség 5-30 liter/m2/h, 20-30 % v/v szűrt anyag esetén.
Membrán anyaga: organikus vagy kerámia.
Bor előszűrő finomsága: 100-500 µ.
Gép működése: felügyelet nélküli automata üzemű és automata tisztítású.
Szűrt és szűretlen oldali csatlakozó csonk átmérő: NA 40 - NA 65.
Mosóvíz csonk átmérő: NA 24 - NA 50.
Befoglaló méretek: 2,500-3,500 mm x 1,000-1,500 x H= 1,500-3,000 mm.
Önsúly: 600-2500 kg.
A gép rendelkezzen a következő kiegészítőkkel: CIP vízszűrővel /szűrőfelület 1 um; teljesítmény: 3-3,5 m3/h/,
Vízlágyító egységgel, melegvíz előállító és tároló egységgel.
Vezérlés PLC, érintőképernyő.
Helyváltoztatásra alkalmas rögzíthető kerekes, keretre szerelt egység.
A közbeszerzés része az eszköz leszállítása, üzembe helyezése, oktatás, képzés, egyéb kapcsolódó szolgáltatások elvégzése a közbeszerzési dokumentumok szerint.
Jelen eljárás ajánlati felhívásában, közbeszerzési dokumentumaiban, műszaki leírásában a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tett meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra való hivatkozást. Ezekben az esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és Ajánlatkérő bármely, a megjelölt gyártmánnyal, típussal egyenértékű terméket elfogad (321/2015. (X. 30.) Kormányrendelet 46. § (3) bekezdés szerint).
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_4857_2018_1c5aa.pdf