3D-tomográffal ellátott elektronmikroszkóp rendszer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem részére a GINOP 2.3.3-15-2016-00026 pályázat keretein belül

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: 3D-tomográffal ellátott elektronmikroszkóp rendszer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem részére a GINOP 2.3.3-15-2016-00026 pályázat keretein belül
Határidő: 2017-09-22 10:00:00
Ajánlatkérő: Pécsi Tudományegyetem
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

3D-tomográffal ellátott elektronmikroszkóp rendszer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem részére a GINOP 2.3.3-15-2016-00026 pályázat keretein belül a közbeszerzési dokumentációban meghatározott paraméterekkel, az alábbiak szerint:
1 darab orvosi és biológiai vizsgálatokra alkalmas transzmissziós elektronmikroszkóp, (amely nagyfelbontású, nagykontrasztú digitális képek készítésére alkalmas, és a hagyományos 2 dimenziós képalkotáson túl lehetővé teszi a 3 dimenziós tomográfiás képalkotást, majd az azt követő rekonstrukciót és vizualizálást, valamint rendelkezik a minta elemösszetételének meghatározására alkalmas energiadiszperzív spektrométerrel) valamint az ehhez szükséges képszerkesztő és képelemző szoftverek.
Üzemeltetői szintű oktatás 2 fő részére összesen 16 órában, valamint Felhasználói szintű oktatás 7 fő részére összesen 16 órában.
72 hónap teljes körű jótállás.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11679_2017_d5c2f.pdf