A FAIRway Hungary projekt keretében multibeam rendszerrel felszerelt mérőhajó beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: A FAIRway Hungary projekt keretében multibeam rendszerrel felszerelt mérőhajó beszerzése
Határidő: 2017-10-24 11:00:00
Ajánlatkérő: Országos Vízügyi Főigazgatóság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

„A FAIRway Hungary projekt keretében multibeam rendszerrel felszerelt mérőhajó beszerzése”
A FAIRway Hungary projekt keretében 1 db multibeam rendszerrel felszerelt mérőhajó kerül beszerzére. A legalább 6,5 méter hosszú és legfeljebb 2,5 méter széles kabinos kishajónak alkalmasnak kell lennie a mérési feladatok téli és nyári körülmények között végrehajtására, egy fő hajóvezető, egy fő operátor és egy fő mérésvezető műszaki számára időjárástól védett, hőmérséklet-szabályozott körülmények közötti több órás munkavégzésére, továbbá a rajta elhelyezett mérőrendszer elemeinek (mérőfej, feldolgozó egység, pozícionáló egység, kábelek, kezelő számítógép, monitorok, stb.) elhelyezésére, üzemeltetésére. A hajó meghajtását benzinüzemű külmotor biztosítsa, mely elegendő teljesítményű legyen a kishajó üzemi sebességének elérésére a műszaki specifikációban megadott működési jellemzők mellett. 
A hajóhoz gyártott utánfutó biztosítsa a mérőhajó közúton - lehetőség szerint B kategóriás jogosítvánnyal - történő szállíthatóságát. A hajó és utánfutó vizsgáztatása az Eladó feladata.
A sekélyvízi méréseket lehetővé tevő legfeljebb 1 cm mélységfelbontású, akusztikus mérési elven működő, 400 kHz környéki tartományban üzemelő, hordozható, beamforming mérési elvű kétfejes (dual-head) multibeam (többsugaras) mélységmérő és a rendszer további elemei (hangterjedés-sebesség mérő, hangsebesség profilozó, pozicionáló és irányadó rendszer, mozgásérzékelő szenzor) tegyék lehetővé a mederfenék folyamatos, szkenneléses mérését. A mérőrendszer a gyártó által javasolt elemekből épüljön fel, a sekélyvízi mérési feladatnak megfelelően, a mérési feladatnak megfelelő műszaki megoldással.
A hajóra épített mérőrendszer felfogató konzol tegye lehetővé a vízben lévő egységek mérés időn kívüli vízből kiemelhetőségét, mérés közben tartsa stabilan és rázkódásmentesen a mérőfejet és szenzorokat.
A mérőrendszerhez az Eladó biztosítson egy minimum 5 napos (5 x 8 óra) oktatást kezelők részére, minden telepített eszközre és szoftvercsomagra vonatkozóan. Az Eladónak legfeljebb 5 VIZIG alkalmazott oktatását kell biztosítania. Az oktatás idején fellépő utazásra, ellátásra és szállásra vonatkozó költségeket saját személyzete és szakértője számára az Eladó viselje.
Ajánlattevő köteles a műszaki leírásban foglaltak szerint jótállást biztosítani.
Ajánlattevő kötelezettsége az alábbi jogszabályokban található rendelkezések maradéktalan betartása a teljesítés során:
- 2000. évi XLII. törvény a víziközlekedésről.
- 198/2000. (XI. 29.) Korm. rendelet az úszólétesítmények lajstromozásáról;
- 13/2001. (IV. 10.) KöViM rendelet a belvízi utakon közlekedő úszólétesítmények hajózásra alkalmassága és megfelelősége feltételeiről, az üzemképesség vizsgálatáról és tanúsításáról;
- 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelet a víziközlekedés rendjéről;
- 75/2005. (IX. 29.) GKM-KvVM együttes rendelet a nem közúti mozgó gépekbe építendő belső égésű motorok gáznemű és részecskékből álló szennyezőanyag-kibocsátásának korlátozásáról.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12906_2017_70f7e.pdf