A Katasztrófavédelem informatikai objektumai biztonságának fejlesztése a KEHOP-1.6.0.-15-2016-00023 azonosító számú projekt keretében

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: A Katasztrófavédelem informatikai objektumai biztonságának fejlesztése a KEHOP-1.6.0.-15-2016-00023 azonosító számú projekt keretében
Határidő: 2018-04-20 10:00:00
Ajánlatkérő: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Tárgy: a Katasztrófavédelem informatikai objektumai biztonságának fejlesztése a KEHOP-1.6.0.-15-2016-00023 azonosító számú projekt keretében
Az intézmény biztonsági szintjét érintő fizikai védelmi intézkedések megteremtése érdekében az alábbi feladatok ellátása szükséges a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (a továbbiakban BM OKF) központi épületében, valamint a területi szervek épületeiben (összesen 21 objektumban) az elektronikus információs rendszernek helyet adó, illetve az azokat kiszolgáló informatikai helyiségekkel kapcsolatban [érintett helyiségek száma: BM OKF esetében 6 db; területi szervenként: nem haladja meg a 4 db-ot]
A biztonsági és IT biztonsági szempontból egyen szilárd informatikai objektumok esetében fejlesztésre váró helyiségek lehetőség szerint egyforma megoldással kell, hogy rendelkezzenek az alábbi követelmények szerint:
a) A nyertes ajánlattevő feladata egy RFID kártyás és ujjlenyomat azonosításra alkalmas beléptető pont kiépítése, mely mind a helyiségbe történő belépést, mind pedig a kilépést is regisztrálja.
b) A központi rendszer legyen képes legalább 1 évre vonatkozó áthaladási információkat tárolni átlagosan napi 20 áthaladást regisztrálva. A felhasználók regisztrációja és a jogosultságok kialakítása a BM OKF központi címtárán keresztül kerüljön megvalósításra.
c) A rendszerbe rögzített felhasználó egyértelműen azonosítsa a címtárban lévő felhasználói objektumot, legyen 1-1 összerendelés megvalósítva.
d) A nyertes ajánlattevő feladata legalább 2 db, IP alapú kamerás megfigyelő pont kiépítése, ahonnan mind a helyiségbe történő belépésről, mind pedig a kilépésről értékelhető felvétel készíthető.
e) A mozgóképeket rögzítő kamerák területi szervenként kerüljenek egy-egy NVR berendezésre regisztrálva, melyek szintén a projekt részét képezik.
f) A be- és kilépési pont kerüljön külön kamerával rögzítésre, a rögzített felvétel H.264 szabvány szerint kerüljön kódolásra
g) A nyertes ajánlattevő feladata a helyiség bejárati ajtajának ráccsal történő ellátása, amelyet lakattal vagy beépített zárral lehet zárni.
h) Az elektronikus információs rendszernek helyet adó helyiség ablakai kerüljenek biztonsági fóliával bevonásra és ráccsal történő ellátásra. A nyertes ajánlattevő feladata a helyiség ablakainak biztonsági fóliával történő bevonása és ráccsal történő ellátása.
i) A beszerzendő klímaberendezés kerüljön felszerelésre termosztáttal annak érdekében, hogy egy esetleges áramkimaradás esetén a berendezés a hőmérséklet alakulásától függően kapcsoljon be automatikusan. A nyertes ajánlattevő feladata klímaberendezés felszerelés termosztáttal.
j) A helyiségben működő elektronikus információs rendszerek, illetve az azokat kiszolgáló hálózati és egyéb informatikai eszközök üzembiztosságának biztosítása érdekében a helyiség rendelkezzen hő, füst- és páraérzékelővel, mely területi szervenként kerül bekötésre egy-egy felügyeleti rendszerbe. A nyertes ajánlattevő feladata a helyiség hő, füst- és páraérzékelővel való felszerelése.
k) Az eszköz legyen képes SNMP-n keresztül történő kommunikációra IPv4 hálózaton
l) Minden érintett informatikai objektum esetében tegyen javaslatot a nyertes ajánlattevő a rendszer bevezetéséhez kapcsolódó informatikai objektumvédelmi szabályzat tartalmára koncepcionális tervezés formájában
m) A nyertes Ajánlattevőnek gondoskodnia kell az általa telepített komplett rendszer használatának oktatásáról, kulcsfelhasználó képzés keretében minimum 1x4 órában minden egyes telephelyen (20 db). Az OKF esetében 4x4 óra oktatást kell megtartani.
n) A nyertes Ajánlattevőnek a feladat elvégzése után át kell adnia az általa készített üzemeltetési dokumentációt, oktatási anyagot az Ajánlatkérő részére
o) A nyertes Ajánlattevő gondoskodik a fentiekben részletezett feladatok összefogásáról, külön projektvezető szakember biztosításával
p) A nyertes Ajánlattevő feladata a Megvalósítási Dokumentum elkészítése
További részletes elvárások a VI.4.3.4) pontban és a közbeszerzési dokumentumokban találhatók.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_2487_2018_4fd35.pdf