A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem vagyonkezelésében lévő 4 budapesti épületének személy és vagyonvédelmi, illetve portaszolgálati feladatainak ellátása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem vagyonkezelésében lévő 4 budapesti épületének személy és vagyonvédelmi, illetve portaszolgálati feladatainak ellátása
Határidő: 2018-02-27 10:00:00
Ajánlatkérő: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Az Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem vagyonkezelésében lévő 4 budapesti épületének személy és vagyonvédelmi,illetve portaszolgálati feladatainak ellátása 
személy- és vagyonőri munkaóra összesen 66286 óra/év 
portaszolgálati munkaóra összesen 23338 óra/év
Keretösszeg: 534 M forint + áfa

Az Egyetem vagyonkezelésében lévő 4 bp-i épületének személy és vagyonvéd., portaszolg. feladatainak ellátása 534 M forint + áfa keretösszeg erejéig a dok. III. fej. foglaltak szerint.
Amennyiben a Szerződés keretösszege nem merül ki a szerződéskötéstől számított 36 hónapon belül, úgy a Szerződés meghosszabbodik a keretösszeg kimerüléséig, figyelemmel a Kbt. 141. § (4) bekezdés a) pontjában foglaltakra.
Ajánlatkérő opciós mennyiséget nem ír elő.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_2371_2018_27778.pdf