A Nemzeti Sportközpontok (NSK) vagyonkezelésében, üzemeltetésében álló ingatlanok feljogosított fogyasztási helyei részére a gázminőségi előírásoknak megfelelő földgáz energiai versenypiaci beszerzése teljes ellátás alapú szerződés keretében.

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: A Nemzeti Sportközpontok (NSK) vagyonkezelésében, üzemeltetésében álló ingatlanok feljogosított fogyasztási helyei részére a gázminőségi előírásoknak megfelelő földgáz energiai versenypiaci beszerzése teljes ellátás alapú szerződés keretében.
Határidő: 2017-10-02 13:00:00
Ajánlatkérő: Nemzeti Sportközpontok
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Becsült mennyiség: 5.599.000 m3
A becsült mennyiség 11 hónapra vetítve kerül meghatározásra, a várható szállítási időszak 2017.11.01. 06:00 órától 2018. 10. 01. 06:00 óráig tart.
Ajánlatkérő rögzíti, hogy a részletes fogyasztási adatokat, a fogyasztási helyeket és a POD adatokat a közbeszerzési dokumentum műszaki melléklete tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11943_2017_9b194.pdf