A debreceni déli gazdasági övezet infrastruktúra fejlesztése: ivóvízellátás kivitelezési munkálatainak III. üteme

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: A debreceni déli gazdasági övezet infrastruktúra fejlesztése: ivóvízellátás kivitelezési munkálatainak III. üteme
Határidő: 2017-09-15 11:00:00
Ajánlatkérő: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A debreceni déli gazdasági övezet infrastruktúra fejlesztése: ivóvízellátás kivitelezési munkálatainak III. üteme.
Vízellátás szempontjából megfelelő méretű és nyomású vezeték a Mikepércsi úti 0493/20 hrsz-ú, 1. számú közmű udvaron, a projekt keretében I. ütemben jelenleg épülő hálózat fog rendelkezésre állni NA 400 ac. méretben. 
A Debrecen Déli Gazdasági Övezet Infrastruktúra fejlesztése beruházás keretében az ivóvízhálózat tovább vezetésre kerül Mikepércsi úti gerincvezeték déli irányba történő meghosszabbításával a 2. számú 0507/78 hrsz-ú közműudvarig A közüzemi tervezett ivóvíz gerincvezeték a Mikepércsi úton a 47. számú főút nyugati oldalán kerül kialakításra. 
A tervezett gerincvezeték az 1. számú közműudvartól indulva a Mikepércsi úton a 47. sz. főútvonallal párhuzamosan, annak nyugati oldalán halad a 2. számú közműudvarig. A 2. számú közműudvar biztosítja a Debrecen Déli Gazdasági Övezet közműcsatlakozásait. 
Az igényelt ivóvíz-kapacitást 720 l/perc.
A tervezett vezeték teljes hosszában, 2331 fm Ø400 PE100 SDR17 PE csőből kerül kialakításra. A vezeték átlagos fektetési mélysége -1,50 m. A vezeték magassági vonalvezetési igazodik a jelenlegi terepszintekhez. A gerincvezeték magaspontjaira légtelenítő, mélypontjaira leürítő szerelvények kerülnek kialakításra. A szerelvények minden esetben előregyártott vasbeton szerelvényaknában kerülnek elhelyezésre. A vezeték több, a 47. számú főútvonalhoz kapcsolódó mellékutat is keresztez. 
Az út alatti átvezetéseknél DN500 acél védőcsövet kell elhelyezni a gerincvezeték védelmének biztosítására.
A további információkat, a részletes és teljes műszaki tartalmat a további közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11568_2017_cb617.pdf