Adásvételi szerződés alapján 4 darab Kombájn és hozzá 4 db gabona 4 db kukorica 4 db napraforgó és 4 db repce adapter és 4 db adapter szállítókocsi beszerzése a Nemzeti Ménesbirtok Zrt részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Adásvételi szerződés alapján 4 darab Kombájn és hozzá 4 db gabona 4 db kukorica 4 db napraforgó és 4 db repce adapter és 4 db adapter szállítókocsi beszerzése a Nemzeti Ménesbirtok Zrt részére
Határidő: 2017-09-18 11:00:00
Ajánlatkérő: Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

MOTORTELJESÍTMÉNY
- Minimálisan szükséges motorteljesítmény: 340 LE
HAJTÓMŰ ÉS VÉGLEHAJTÁSOK
- Menethajtás típusa: 3 sebességes 30 km/h
- Extra erős véglehajtások és erősített kivitelű hátsó híd
CSÉPLŐ- ÉS LEVÁLASZTÓRENDSZER
- Cséplődob átmérő (620-700 mm )
- Cséplődob szélesség (minimum 1650 mm )
- Verőlécek száma min.10 db verőléc 
- Dobfordulat tartomány kétfokozatú: 250 - 465 és 470 - 950 f/perc
- Szalmarázóládák száma: 6
- Kukorica és napraforgó átszerelő készlet 
TISZTÍTÓRENDSZER
- Kettős légáramú tisztító ventilátor
- Ventilátor fordulatszámtartomány: 550-1350 ford/perc
- Előtisztítóval ellátott Rostarendszer:
- Rosta felület: minimum 6,2 m2
- Lézeres kalász visszahordó ellenőrzés 
FÜLKE
- Klímaberendezéssel ellátott hűthető és fűthető komfort vezetőfülke
- Vezetőüléssel együtt mozgó, kartámlába épített színes kijelző, 
- Nagy méretű sarokoszlop kijelző a fő betakarítási információk kijelzéséhez (haladási sebesség, motor terheltség, veszteségek, motor fordulatszám)
- Nagy méretű vezetőfülke teljes értékű segédpilóta üléssel, 
- Dönthető kormányoszlop és légrugós vezetőülés
MAGTARTÁLY
- -Minimum 11000 L térfogatú magtartály 
ADAPTEREK
- 6 soros összecsukható szárzúzós kukorica adapter 
- 6 soros összecsukható szárzúzós napraforgó adapter
- min.620-max 660 cm szélességű gabona adapter 
- min. 620- max 660 cm széles repce toldat
- Vágóasztal szállító kocsi.

Az Ajánlatkérő csak új termék megajánlását fogadja el. 
Ajánlatkérő a Kbt. 61. § (4) bekezdés alapján megvizsgálta a részekre történő ajánlattétel biztosításának lehetőségét és ennek eredményeként a részekre történő ajánlattétel lehetőségét az eljárásban nem biztosítja, tekintettel arra, hogy a beszerezni kívánt termékek tekintetében ajánlatkérőnek aránytalanul nagy nehézséget jelent, amennyiben azok meghibásodása esetén különböző ajánlattevőkkel szemben kell érvényesítenie garanciális igényét.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11136_2017_b82f9.pdf