Adásvételi szerződés keretében Microsoft licencek beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Adásvételi szerződés keretében Microsoft licencek beszerzése
Határidő: 2017-09-25 11:00:00
Ajánlatkérő: Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.
Becsült érték: 80.000.000
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Adásvételi szerződés keretében Microsoft OVS licencek beszerzése 3 évre.
Ajánlatkérő a terméket a megfizetett díjért a szerződés időtartama alatt használhatja. A hároméves keretszerződés éves díjfizetési periódusokra bomlik, melyet a szerződés megkötésének évfordulója jelöl ki. A licencek darabszáma rugalmasan változtatható. A verziókövetés (SA) a szerződés teljes időtartama alatt érvényes, Ajánlatkérő jogosult a legújabb végleges termékváltozatok használatára.
Jelen beszerzés tárgya 8 db Microsoft licence az alábbiakban részletezve:
1. Megnevezés:CoreCAL ALNG LicSAPk OLV D 1Y Pltfrm UsrCAL 
Leírás:Kliens hozzáférési licenc. A felhasználóknak biztosítja a jogokat a szerverekhez való hozzáférésre, köztük: Windows, Exchange szerver
Várható éves mennyiség (db):432 
2. Megnevezés:OfficeProPlus ALNG LicSAPk OLV D 1Y Pltfrm
Leírás:Office programcsomag, a tartalma: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, OneNote, Publisher
Várható éves mennyiség (db): 260
3. Megnevezés:WINE3perDVC ALNG UpgrdSAPk OLV D 1Y Pltfrm
Leírás:Windows Enterprise frissítési licenc, amely a nagyvállalati környezetben futtatott Enterprise funkciókhoz enged hozzáférést a klienseken
Várható éves mennyiség (db): 260
4. Megnevezés:SQLSvrStdCore ALNG LicSAPk OLV 2Lic D 1Y AP CoreLic
Leírás:Adatplatform, amely relációs adattárolásra, nagyteljesítményű adatintegrációra (ETL), gyors és skálázható multidimenzionális adatelemzésre (OLAP), adatbányászatra és jelentéskészítésre (Reporting) képes.
Várható éves mennyiség (db): 3
5. Megnevezés:ExchgSvrEnt ALNG LicSAPk OLV 1Y AP
Leírás:Levelező szerver
Várható éves mennyiség (db): 1
6. Megnevezés:CISSteStdCore ALNG LicSAPk OLV 2Lic D 1Y AP CoreLic
Leírás:CIS: gyűjtő licenc, amely magába foglalja a Windows szerver és a System Center rendszerfelügyeleti és eszközmenedzsment szerver funkcióit
Windows Szerver: hálózati kiszolgálói funkciókat megvalósító szoftver. AD, DNS, DHCP, IIS, stb.
Várható éves mennyiség (db): 152
7. Megnevezés:WinRmtDsktpSrvcsCAL ALNG LicSAPk OLV D 1Y AP UsrCAL
Leírás:Távoli asztali hozzáférés a klienseknek
Várható éves mennyiség (db): 30
7. Megnevezés:WinSvrDCCore ALNG LicSAPk OLV 2Lic D 1Y AP CoreLic
Leírás:Hálózati kiszolgálói funkciókat megvalósító szoftver. AD, DNS, DHCP, IIS, stb. A Datacenter verzió korlátlan virtuális gép futtatására ad jogot.
Várható éves mennyiség (db):8 
Ajánlatkérő keretszerződést kíván kötni. 
Nyertes ajánlattevő - Megrendelő igénye szerint, annak székhelyén - évente 2 alkalommal (vagy 5 alkalommal a 3 év alatt) köteles - magyar nyelven - konzultációs lehetőséget biztosítani, melyért külön díjat nem számolhat fel. A szerződéskötés alkalmával nyertes ajánlattevő köteles magyar nyelvű oktatási anyagot átadni a Windows és az Office használatához.
A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat.
A beszerzés tárgyának részletes leírását a közbeszerzési dokumentumok V. kötete tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11437_2017_129b4.pdf