Adásvételi szerződés különféle laboratóriumi fogyóeszközök beszerzésére 13 részben

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Adásvételi szerződés különféle laboratóriumi fogyóeszközök beszerzésére 13 részben
Határidő: 2017-09-18 14:00:00
Ajánlatkérő: Országos Korányi Pulmonológiai Intézet
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Adásvételi szerződés laboratóriumi reagensek szállítására a TBC labor részére az Ajánlatkérő saját tulajdonában lévő laborkészülékekhez 

1. rész: Általános bakteriológiai vizsgálatok
2. rész: Általános bakteriológiai vizsgálatok, antibiotikum korongok
3. rész: Általános bakteriológiai vizsgálatok, érzékenységi tesztek
4. rész: Hemokultúra vizsgálat
5. rész: Direkt MTBC kimutatás
6. rész: Mycobacteriológiai tenyésztés, identifikálás és rezisztencia vizsgálatok
7. rész: HAIN tesztek
8. rész: PCR vizsgálatok
9. rész: Latens TBC fertőzöttség kimutatása
10. rész: DNS izolálás
11. rész: Kenetfestési eljárások
12. rész: Gombaszerológia vizsgálatok
13. rész: Általános laboratóriumi vegyszerek

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11153_2017_858f2.pdf