Ajánlatkérő által kibocsátandó, és a felsőoktatási intézmények által kiállítandó oklevelek, és oklevélmellékletek formanyomtatványainak grafikai megújítása, legyártása és leszállítása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Ajánlatkérő által kibocsátandó, és a felsőoktatási intézmények által kiállítandó oklevelek, és oklevélmellékletek formanyomtatványainak grafikai megújítása, legyártása és leszállítása
Határidő: 2017-09-18 12:00:00
Ajánlatkérő: Oktatási Hivatal
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A 87/2015. (IV. 9.) Kr. szerint Ajánlatkérő (AK) az oklevelek és oklevélmellékletek (a tov: okmányok) kibocsátója, egyúttal azokat az AK bocsátja a felsőoktatási intézmények (a tov: intézmény)részére. AK, mint kibocsátó a 86/1996. (VI. 14.) Kr. 1. § 7. pontja értelmében biztonsági okmány rendszerbe állítására felhatalmazott szervezet. AK szerződést kíván kötni az okmányok legyártására, azok kiszállítására az intézmények és szervezeti egységeik megadott címére, továbbá AK a jelenlegi okmányvédelmi rendszerterv keretein belül meg kívánja újítani az okmányok külső, grafikai megjelenését. AK rendeli meg az okmányok kibocsátását, de a konkrét megrendeléseket az egyes intézmények adják le, és fizetik ki annak ellenértékét. Az okmányok grafikai megújításával kapcsolatos szolgáltatások kizárólag a nyertes ajánlattevő feladatát képezik.
Tervezett éves mennyiség:Oklevél:
magyar-angol,A/4-es méret(lappár),60000db
magyar-angol /FOKSZ, SZT, A/4-es méret(lappár),11000db
magyar-német,A/4-es méretű(lappár),300db
magyar-francia,A/4-es méret(lappár),100db
magyar-angol,A/3-as méret(lap),250db
felirat nélküli (a többi nyelvre), A/3-as méret(lap),250db
Oklevélmelléklet (mindkét oldalon nyomtatható),A/4-as méret(lap),464000db
Oklevélmelléklet (dosszié) (borító) nemzeti színű zsinórral, A/3-as méret(lap),58000db
AK a pontos mennyiséget nem tudja előzetesen meghatározni, figyelemmel arra, hogy a mennyiség az egyes intézményekben kiadásra kerülő okmányok számát jelenti, így AK kizárólag tervezett mennyiség meghatározására képes, amely tervezett mennyiség az előző évek mennyiségéhez igazodik. A szerződéskötést követő első évi megrendelés mennyiségét az intézményekben rendelkezésre álló és jelenleg használatban lévő formanyomtatványok db száma befolyásolhatja, azaz a szerződéskötést követő első évi megrendelésben Ajánlatkérőt megrendelési kötelezettség nem terheli. 
A leszállítandó okmányok leírása az okmányvédelmi rendszerterv alapján:
Okmányvédelmi kategória: B
Formátum: AK, mint kibocsátó által meghatározott méretű, elrendezésű okmány. 
Az okmányon a kibocsátó által meghatározott szöveg és grafika jelenik meg.
Anyag: A biztonsági papír, amely optikai fehérítő mentes, legalább kéttónusú vízjelet és legalább kétféle pelyhezőt tartalmaz, melyek közül legalább az egyik UV fényben is ellenőrizhető. A papírnak a kitöltés módszeréhez igazodó felületkezeléssel és vegyvédelemmel kell rendelkezni a tartalmi hamisítások megakadályozására. A papírnak a használat méretének megfelelő igénybevételt bírnia kell a teljes élettartama alatt.
Festék: Műszeresen ellenőrizhető védelmet tartalmazó festékek használata. A papírban alkalmazott vegyvédelem helyett felhasználható víz- és oldószer érzékeny nyomdafesték az alnyomatban, a kitöltés módjától függően.
Grafika: Egyedileg tervezett, védelmi elemekkel kombinált vonalrendszer, amely fénymásolást megnehezítő okmányvédelmi elemekkel van kiegészítve.
Nyomtatástechnika: Legalább négy direkt szín és írisztechnológia felhasználásával készült ofszet nyomat, OVITM, vagy egyéb speciális védelmi értékkel bíró festék használata esetén a festék sajátosságaihoz igazodó más nyomdatechnikai megoldás is megengedett.
Sorszámozás: A kibocsátó által meghatározott számú karakter magasnyomással, UV365nm hullámhosszú gerjesztés hatására fluoreszkáló festékkel. A sorszámozás utaljon az okmány típusára.
Additív védelem: Az okmányon meg kell jeleníteni a nyomda megnevezését és az egyes megrendelésekhez kapcsolódó impresszum számot. Bármely további okmányvédelmi megoldás alkalmazható mely igazodik a kitöltés módszeréhez is.
Kitöltés/adminisztrációs védelem: Az adminisztratív védelem elemeit, szabályait és a kitöltés módjára vonatkozó előírást a kibocsátó határozza meg. A kitöltésnél figyelembe kell venni az adatok mechanikus és vegyi törlése elleni védelem szempontjait is.
Az intézmények a jelen pontban meghatározott tervezett mennyiség lehívására nem kötelesek.Az egyéb előírásokat a közbeszerzési dokumentumok és a szerződés tervezet tartalmazza

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11363_2017_daca8.pdf