Biztosítási szerződés - Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás tárgyában

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Biztosítási szerződés - Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás tárgyában
Határidő: 2017-10-04 10:00:00
Ajánlatkérő: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Becsült érték: 116.000.000
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítási szerződés megkötése 2018-2019. évekre az általános gyermek- és ifjúsági baleset-biztosításról szóló 119/2003. (VIII.14.) Kormányrendelet rendelkezései szerint
A Kormányrendelet alapján, a baleset-biztosítási jogviszony az érintett biztosított tekintetében azon a napon jön létre, amelyen a biztosított a 3. életévét betölti, és azon a napon szűnik meg, amelyen az a 18. életévét betöltötte.
A 2017/2018. tanévi köznevelés-statisztikai adatok szerint az óvodákban, ill. a nappali rendszerű általános iskolai, szakiskolai, gimnáziumi és szakközépiskolai oktatásban a gyermek- illetve tanulólétszám: 1.493.689 fő.
Részletes elvárások a közbeszerzési dokumentumokban találhatók.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12009_2017_ebf1a.pdf