Budapest XVIII. kerület, Béke tér komplex rendezése (II. ütem)

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Budapest XVIII. kerület, Béke tér komplex rendezése (II. ütem)
Határidő: 2018-04-18 13:40:00
Ajánlatkérő: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Vállalkozási szerződés keretében "Budapest XVIII. kerület, Béke tér komplex rendezése (II. ütem)" 
A Királyhágó utca - Üllői út kereszteződése teljes területének átépítése történik meg a projekt során. A V50 Villamos végállomása is átépül, új peronok és lefedések létesülnek, új felsővezetékek épülnek. Átépítésre kerül a távközlési hálózat, vízvezeték és csapadékvízelvezető hálózat. Zöldfelületek rendezése megtörténik, öntözőhálózat készül. Végállomási épületben nyilvános illemhely létesül, és a Háromszék utcában is rendezésre kerül a parkolás.
Főbb mennyiségek:
- beton alapréteg építés: 2143 m3
- hengerelt aszfaltburkolat építés: 1217 m3
- beton térkő burkolat építés: 7289 m2
- előregyártott beton szegély építés: 5259 m
- közúti vasúti vágányépítés: 136 vfm
A részletes műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírás fejezete tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_2848_2018_e1a7f.pdf