Budapest, XI. Fehérvári út (Hamzsabégi út - Lecke utca és Csurgói út - Kondorosi út közötti szakaszokon) felújítása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Budapest, XI. Fehérvári út (Hamzsabégi út - Lecke utca és Csurgói út - Kondorosi út közötti szakaszokon) felújítása
Határidő: 2018-04-18 13:20:00
Ajánlatkérő: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Vállalkozási szerződés keretében "Budapest, XI. Fehérvári út (Hamzsabégi út - Lecke utca és Csurgói út - Kondorosi út közötti szakaszokon) felújítása"
A teljes szakaszra jellemző a szegélykorrekció, a kijelölt gyalogátkelőhelyeken és az útcsatlakozásoknál szegéllyel határolt sziget alakítandó ki. A forgalmi sávokban teljes pályaszerkezet csere kerül kiépítésre, a parkolósávok alatt kopórétegcsere történik, a járdák teljes szerkezete átépül. A helyszínrajzi korrekció, lejtésviszonyok és szegélyek megváltozása miatt a meglévő víznyelő aknák egy része átépítésre kerül a tervezett szegélyhez igazodva. Egyes kandeláberek áthelyezésre kerülnek a burkolat szélének megváltozása miatt. A területen 2 db fa kerül kivágásra és ezek ellentételezésére gyepesített felületek létesülnek.
Főbb mennyiségek:
- Hidraulikus kötésű burkolatalap építés: 2170 m3
- Hengerelt aszfaltburkolat építés: 3117 m3
- Előregyártott betonszegély építés: 4138 m
A részletes műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírás fejezete tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_2849_2018_a5fd1.pdf