Budapesti Corvinus Egyetem tervpályázata kollégium és professzori vendéglakások tervezésére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Budapesti Corvinus Egyetem tervpályázata kollégium és professzori vendéglakások tervezésére
Határidő: 2017-09-25 16:00:00
Ajánlatkérő: Budapesti Corvinus Egyetem
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Tervpályázati eljárás

Beszerzés tárgya:

A tervpályázat célja a Budapesti Corvinus Egyetem Czuczor u. 3. szám alatti telkére kollégium és professzori vendéglakások tervezése az alábbi főbb paraméterek szerint:
Professzori vendéglakások
Szükséges legalább 4-5 garzon-méretű apartman/lakás kialakítására, amelyekben egy-két fős elhelyezés mellett külföldi professzorok számára biztosítanánk átmeneti lakhatást jellemzően néhány hetes vagy néhány hónapos időtartamra.
Kollégiumi kapacitásigény
A Budapesti Corvinus Egyetem a növekvő külföldi hallgatói létszám kiszolgálása érdekében tervezi egy magas minőségi szintű, és ennek megfelelően magas térítési díjak mellett is biztonságosan feltölthető kollégiumi szálláshelyek létrehozását. Ezek a szálláshelyek jellemzően kétágyas kivitelűek lennének, és részben szobánként, részben kétszobánként kerülne kialakításra vizesblokk. A szükséges kapacitás 260-280 fő.
Sport és szabadidő blokk
- a szükséges kiszolgáló funkciók, valamint öltözők (fiú, lány)
- többcélú sportterem (küzdősport-, kardio- és kondicionáló terem) egyik falon tükrös, beépített hangosítással, szükséges felszereléssel.
Parkoló: egyterű, rámpás megközelítésű terepszint alatti parkoló

Telepítés (környezetbe illeszkedés, beépítés) 
- karakteres, városképet meghatározó arculat kialakítása
- funkcionális igények megvalósulása 
- magas szintű térépítészeti, építészeti és zöldfelületi minőség létrehozása
- városképhez és környezethez való illeszkedés, a városképi szempontok érvényesülése, a településképi és településszerkezeti hatásvizsgálat pozitív eredménye 
- építészeti kialakítás minősége
- településrendezési, építési előírások betartása a dokumentációval összhangban
Megvalósíthatóság
- reális időbeli megvalósíthatóság
- tervezési program szerinti rendeltetés, a használhatóság, a gazdaságosság
- gazdaságos szerkezeti rendszer, épületgépészeti és elektromos rendszer választása
- reális költségű, megvalósítható műszaki megoldások alkalmazása
Környezetvédelem
- környezeti feltételekhez való alkalmazkodás
- kedvező anyaghasználatú, energiatudatos szerkezetek használata
- alacsony üzemeltetési költségű, fenntartható megoldások alkalmazása
Közlekedés
- térszervezés és közlekedési útvonalak összhangja 
- kapcsolatok a szűkebb és tágabb környezet közlekedési hálózataihoz 
Tervi minőség 
- kidolgozottság, részletezettség
- közérthetőség, tervpályázati dokumentáció szerinti megítélhetőség
- dokumentációnak való megfelelés
Megjegyzés: a bírálóbizottság nem tekinti értékelési szempontnak a kiírás II.2.4) pontjában rögzített 4-5 garzon-méretű apartman/lakás darabszámát, illetve a szálláshelyek kapacitását (260-280 fő).

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_10576_2017_41772.pdf