Csurgói Élményfürdő és Szálloda kiviteli terveinek elkészítése, kivitelezése és üzemeltetése vállalkozási szerződés keretében

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Csurgói Élményfürdő és Szálloda kiviteli terveinek elkészítése, kivitelezése és üzemeltetése vállalkozási szerződés keretében
Határidő: 2017-09-25 12:00:00
Ajánlatkérő: Csurgó Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Az építési beruházás főbb műszaki paraméterei:
Az uszoda szolgáltatásai (medencék, wellness részleg, öltözők, kültéri medencék) újabb szolgáltatásokkal bővül, mely bővítés az öltözők és előcsarnok átépítésével jár. Az épületbővítés keleti irányban történik újabb szárnnyal. A fürdőépület keleti végéhez csatlakozik egy 42 szobás szálloda elsősorban a sportkomplexum vendégei részére.
A tervezendő épületeknek szerves kapcsolatban kell lennie az uszodával, valamint az összes épületen keresztül fedett átjárást kell biztosítani a sportcsarnokhoz. A tervezett fürdőépület hasznos alapterülete 3000 m2, szálloda hasznos alapterülete 3300 m2.
Fürdőépület főbb paraméterei:
• belső térben 21 m2 vízfelületű termálmedence
• belső térben 11 m2 vízfelületű babapancsoló
• belső térben 93 m2 vízfelületű élményfürdő medence csúszdával és élmény elemekkel
• szabadtéren 231 m2 vízfelületű élményfürdő medence csúszdával és élmény elemekkel
• szabadtéren 35 m2 vízfelületű gyermekmedence csúszdával és élmény elemekkel
• egyéni öltöző 270 szekrénnyel, kabinokkal
• vizes gyógyászati részleg 2 tangentoros box-szal, 2 iszapoló box-szal, 2 mofetta kabinnal, 3 férőhelyes súlyfürdővel
• gyógyászati részleg 1 reumatológiai rendelővel, 4 ágyas fizioterápiás teremmel, 2 massage szobával, egyéni gyógytorna szobákkal
• előcsarnok, közönségforgalmi wc csoport
• Büfé beltéri és teraszos fogyasztótérrel
• iroda és személyezeti szociális blokk.
• épület üzemeltetési helyiségei.
4 csillagos szálloda paraméterei:
• 42 szoba egység 84 fő elhelyezésére, elsősorban 2 ágyas szobákban illetve lakosztályokban
• 160 férőhelyes étterem, 300 adagos konyhával
• büfé, bár
• 3 db kisebb terem előadás, szabadidő-eltöltés céljára
• előcsarnok, közönségforgalmi wc csoport
• szállodai raktár
• mosoda
• személyzeti szociális blokk,
• iroda részleg
• épület üzemeltetési helyiségei.
Az ajánlattevő feladatát képezi az élményfürdő és a szálloda vonatkozásában a geotermikus energia hasznosításának kialakítása, valamint teljes bútorzatának és tárgyi eszközeinek legyártása, beszerzése, szállítása, be- vagy felszerelése, telepítése, valamint a belső építészeti feladatok ellátása. Az eszközök részletes listáját és leírását a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
A fenti adatok tájékoztató jellegűek. A nyertes ajánlattevő feladatát képezi a kivitelezéshez szükséges kiviteli tervek elkészítése.
Az üzemeltetés főbb paraméterei: A nyertes ajánlattevő feladatát képezi a beruházás eredményeként létrejövő Csurgói Sótonyi László Sport és Szabadidőcentrum (uszoda, élményfürdő, szálloda) teljes körű üzemeltetése 20 éves időtartamra a következő tevékenységeket folytatására: szálloda-, fürdőüzemeltetés, szálláshely szolgáltatás, vendéglátás szolgáltatás. A nyertes ajánlattevő köteles a létesítményeket rendeltetésszerűen használni, azt rendszeresen karbantartani, a szokásos és rendeltetésszerű használattal felmerülő javítási munkálatokat pedig saját költségén elvégezni, valamint köteles a Létesítmények azok átvételkori állapotnak megfelelő szinten tartásáról gondoskodni.
A nyertes ajánlattevő az üzemeltetés időtartama alatt a bérleti díjon kívül a Létesítmények valamennyi költségét viseli, amely magában foglalja a közüzemi díjakat, víz, villany, gáz, és az esetleg felmerülő egyéb költségeket is. 
A nyertes ajánlattevő köteles elvégezni valamennyi, általa használatra/üzemeltetésre átvett, valamint a feladathoz igénybevett, saját tulajdonát képező vagyontárgy/létesítmény karbantartását. A nyertes ajánlattevő karbantartási kötelezettségének szakvállalattól elvárható gondossággal köteles eleget tenni. A karbantartás költségei nyertes ajánlattevőt terhelik. Ha a nyertes ajánlattevő a karbantartás keretében értéket növelő beruházást hajt végre, akkor a szerződés érvényessége alatt, illetve megszűnése után azok értékét és az értéknövelő hatás megtérítését az ajánlatkérőtől semmilyen jogcímen nem követelheti.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11155_2017_3fb10.pdf