Élelmezési anyagok beszerzése a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Élelmezési anyagok beszerzése a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére
Határidő: 2017-09-18 11:00:00
Ajánlatkérő: Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Élelmezési anyagok beszerzése a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére 14 részben az alábbiak szerint:
1. rész: tőkehús (sertés) + belsőség
2. rész: húsipari termékek
3. rész: tejtermékek
4. rész: befőttek, konzervek, lekvárok, fűszerek
5. rész: ízesítők, malomipari termékek, cukor, édesipari termékek, instant termékek
6. rész: étolaj, margarinok és főzőkrémek, tésztaféleségek, ételalapok és ízesítők
7. rész: üdítőitalok, ásványvíz
8. baromfihús, halféleség
9. tojás
10. mirelit zöldség, gyümölcs
11. szárazáru termékek
12. sütőipari termékek
13. tej
14. tápszerek

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11284_2017_2a9db.pdf