Fogvatartottak és a rend- és honvédelmi dolgozók orvosi alapellátása, valamint a fogvatartottak számára fenntartott orvosi készenléti szolgálat biztosítása a Budapesti Fegyház és Börtön két objektumáb

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Fogvatartottak és a rend- és honvédelmi dolgozók orvosi alapellátása, valamint a fogvatartottak számára fenntartott orvosi készenléti szolgálat biztosítása a Budapesti Fegyház és Börtön két objektumáb
Határidő: 2017-09-19 10:00:00
Ajánlatkérő: Budapesti Fegyház és Börtön
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Fogvatartottak és a rend- és honvédelmi dolgozók orvosi alapellátása, valamint a fogvatartottak számára fenntartott orvosi készenléti szolgálat biztosítása a Budapesti Fegyház és Börtön két objektumában
A fogvatartottak részére mindkét objektumban (1108 Budapest, Kozma utca 13.; 1108 Maglódi út 139.) minden munkanap 8 órában szükséges 1-1 orvos jelenléte (havi 352 óra orvosi alapellátás a két objektumra együttesen).
A rend- és honvédelmi dolgozók orvosi alapellátása heti 12 óra (hétfőn, szerdán és pénteken 08.00-12.00-ig havi 48 óra két objektumra együttesen). A munkavégzés háziorvosi kompetenciájú betegellátást jelent a hivatásos személyi állomány tagjai körében, melynek keretében a fő feladat az aktuális betegségek vizsgálata és gyógyítása, továbbá új személyi állományi tag felvétele esetén a szükséges alkalmassági vizsgálatok ellátása, 1 fő orvos bevonásával.
Az orvosi készenléti szolgálat: Munkanaponként 16:00 órától másnap 08:00 óráig (16 óra); pihenőnapokon és munkaszüneti napokon 24 órában szükséges 1 orvosnak a két objektumra együttesen készenléti szolgálatot ellátnia (összesen havi 512 óra). Amennyiben a készenléti időben tényleges munkavégzés válik szükségessé, az Ajánlatkérő azonnal telefonon értesíti a nyertes Ajánlattevőt, majd az intézet tulajdonában lévő gépjárművel a nyertes ajánlattevő dolgozóját az intézet területére szállítja. A munka végeztével ugyanilyen módon az intézet elszállítja a nyertes Ajánlattevő dolgozóját. A készenléti időn belül a tényleges munkavégzés kezdetét az intézet általi telefonos kiértesítés időpontja, míg a munka végét az intézetből történő kilépés jelenti. Amennyiben Ajánlatkérő a nyertes Ajánlattevő munkáját a készenléti szolgálat ideje alatt Ajánlatkérő telephelyén/székhelyén igénybe veszi, úgy a nyertes Ajánlattevőt az Ajánlatkérő általi értesítéstől számítva az Ajánlatkérő telephelyén/székhelyén történő tartózkodás időtartamának végéig a készenléti/ügyeleti díj kétszeres összegének emelt díja illeti meg.
A mennyiségben minden kategóriában -30 %-os mennyiségi eltérés lehetséges.
A fogvatartotti létszám átlagosan 1500 fő.
A szerződés annak hatálybalépésétől számított 48 hónap időtartamra jön létre.
A teljes mennyiség a Dokumentáció részét képező Feladatleírásban, valamint a szerződéstervezetben kerül részletesen kifejtésre.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11518_2017_1a9ec.pdf