Földgáz beszerzés a 2017-2018. évekre Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata központosított beszerzési rendszeréhez csatlakozott intézmények és gazdasági társaságok részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Földgáz beszerzés a 2017-2018. évekre Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata központosított beszerzési rendszeréhez csatlakozott intézmények és gazdasági társaságok részére
Határidő: 2017-09-28 11:00:00
Ajánlatkérő: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Földgáz szállítása az ajánlatkérő és az általa fenntartott intézmények részére 1.11.2017. 6:00 CET-1.11.2018. 6:00 CET időszakra vonatkozóan, teljes ellátás alapú földgáz adásvételi szerződés keretében összesen 980.986 m³, azaz 33.549.721 MJ mennyiségű földgáz beszerzése céljából.
A meghatározott mennyiségeket gáztechnikai normál állapotra számolva kell értelmezni (gnm³).
A Kbt. 61. § (4) bek. szerinti részekre vonatkozó vizsgálat alapján Ajánlatkérő a teljes földgáz mennyiség együttes megrendeléséből származó gazdasági előnyt, kedvezőbb ajánlati ár elérését kívánja érvényesíteni tárgyi beszerzési igények összevont versenyeztetésével, ezért a részajánlat-tétel lehetőségét kizárja. Ajánlatkérő gazdálkodó szervezet alapítását kizárja. Egyéb jogszabály: közbeszerzési dokumentum műszaki leírásában.
Értékelési szempont: A Kbt. 76. § (2) bekezdés a) pont szerinti legalacsonyabb ár.
Ajánlatkérő igényeinek a beszerzés tárgyaként konkrétan meghatározott minőségi és műszaki követelményeknek megfelelő áru felel meg, valamint a gazdaságilag legelőnyösebb ajánlat kiválasztását csak a legalacsonyabb ár értékelése szolgálja, tekintve, hogy az áru jogszabályokban meghatározott és körülhatárolható szabványtermék, és minőségi szempontok szerint nem differenciálható.
Ajánlatkérő a II.1.5) pontban foglaltakkal kapcsolatban rögzíti, hogy az érték ilyen formában történő megadására azért került sor, hogy az EU hirdetménykezelő rendszerébe továbbítható legyen.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11911_2017_8c0d0.pdf