Földgáz beszerzése 2018. évre

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Földgáz beszerzése 2018. évre
Határidő: 2017-10-06 11:00:00
Ajánlatkérő: Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Alap mennyiség: 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. földgáz igényének teljes ellátás alapú szereződés keretében történő kielégítése adásvételi szerződés keretében, 2018.03.01. 06:00-tól - 2019.10.01. 06:00-ig.
Szerződött földgázmennyiség az ajánlatkérő felhasználási helyein: 2.960.309 gnm3, (100.650,51 GJ ), QL = 34,00 MJ/gnm3 (15°C-on) +/- 5 % névleges fűtőértékű földgáz. Az ajánlatkérő a megadott mennyiségtől pozitív irányba 30%-kal eltérhet, mint opcionális rész. A tolerancia sávval az ajánlatkérő nem mennyiségi eltérést kíván rögzíteni, hanem azt kéri az ajánlattevőktől, hogy amennyiben a tényleges fogyasztás a tervezetthez képest a sávhatárok között marad, akkor az ajánlattevő semmiféle szankciót (pótdíj, büntetés, kötbér, stb.) ne érvényesítsen az ajánlatkérő felé.
A földgáz ellátás magában foglalja a rendszerhasználati díjakat és a földgázvásárláshoz kapcsolódó, államilag előírt, az ajánlatkérő terhére eső költségeket, díjakat, adókat és más járulékokat. Ezen díjak, adók, járulékok teljes körű elszámolása a nyertes ajánlattevő feladata.
Meghosszabbított időszakra vonatkozó mennyiség:
Ajánlatkérő egyoldalú írásos nyilatkozatával jogosult 2019.10.01. gáznapot követően további 3 hónap időtartamra, 2019.12.31.-gáznapig a szerződést meghosszabbítani. Ajánlatkérő erre vonatkozó igényét 2019.08.31. napjáig írásban jelzi a nyertes ajánlattevőnek. A meghosszabbított időszakra vonatkozó mennyiség ajánlatkérő felhasználási helyein összesen: 934.322 gnm3. Az ajánlatkérő a megadott mennyiségtől pozitív irányba 30%-kal eltérhet, mint opcionális rész.
Nyertes ajánlattevő tudomásul veszi, hogy a szerződés meghosszabbítása kizárólag az ajánlatkérő egyoldalú döntésétől függ.
A teljes mennyiség felhasználási helyenként történő megoszlását a Közbeszerzési Dokumentumok részét képező műszaki leírás tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12418_2017_8d895.pdf