Főzési alapanyagok beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Főzési alapanyagok beszerzése
Határidő: 2017-10-05 10:00:00
Ajánlatkérő: Tapolcai Diák-, és Közétkeztető, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Adás-vételi szerződés - Főzési alapanyagok beszerzése 4 „rész”-ben, gyermekélelmezés, egészségügyi és szociális intézményi élelmezés céljából
1. rész Mirelit áru 25 sor
2. rész Hús, belsőség 13 sor
3. rész Pékáru 47 sor
4. rész Speciális 2 sor
Az árak a szerződéskötéstől számított egy évig kötöttek, nem változtathatók. Ezt követően az árváltozás az adott évben a KSH adatközlés függvényében) egy alkalommal történhet és a KSH által kiadott gyorstájékoztatójában szereplő a megelőző évre vonatkozó „élelmiszer árváltozás” max 100%-ának megfelelő mértékben a Dokumentációban részletezettek szerint.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12192_2017_bcdd6.pdf