Gépész technológiai rendszerek 3D modellezése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Gépész technológiai rendszerek 3D modellezése
Határidő: 2017-10-06 14:00:00
Ajánlatkérő: MVM Paksi Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi tárgyalásos eljárás

Beszerzés tárgya:

A Paksi Atomerőmű Zrt. 1-4. blokki Atomerőművi Rendszerek Biztonsági Osztályba Sorolása 1-3 (ABOS 1-3) gépész technológiai csővezetékek és az adott technológiai rendszer berendezései 3D modelljének az elkészítése, valamint a meglévő modellek felülvizsgálata. A 3D modell építés terjedelme a rendszer berendezéseire (szivattyúk, hőcserélők, tartályok, szűrők, utóhűtők, stb.) és a csővezeték szakaszok (cső, csőág) feldolgozására vonatkozik. A csővezeték modellt, a berendezés csonktól a berendezés csonkig és elágazástól elágazásig, a leürítő, légtelenítő ágakat teljes terjedelmükben kell megépíteni.
A vállalkozó feladata az alábbiakban határozható meg: 
• 3D csővezeték modell készítése
• 3D csővezeték modell aktualizálása
• 3D berendezés modell készítése
• 3D berendezés modell aktualizálása
• 3D csővezetéki modell feltöltése műszaki adatokkal
• csővezetéki izometrikus varrattérképek generálása
• A 3D modell készítés eszköze:
o Adatbázis
DB UPGRADE Version: 12010401
o Szoftver
AVEVA PDMS 12.1.SP4.30 Fix
vagy
AVEVA Everything3D 1.1.0.28 Fix
A feladatok további részletezését a közbeszerzési dokumentum tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12433_2017_5a9f9.pdf