Hudson-Sharp vagy azzal egyenértékű zacskó konfekcionáló gép beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Hudson-Sharp vagy azzal egyenértékű zacskó konfekcionáló gép beszerzése
Határidő: 2017-10-04 08:30:00
Ajánlatkérő: PLASZTIK-TRANZIT Csomagolóanyaggyártó Kft.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

1 db Hudson-Sharp vagy azzal egyenértékű zacskó konfekcionáló gép 
2 pályás 750SUP állótasakok (át) és 3 oldalt hegesztett (heg) tasakok simítózáras vagy anélküli gyártására, továbbá oldalredős talpheg zacskók + biztonsági (bizt) zacskók pouch típusú oldalheg zacskók gyártására
Zacskó típusok
3 oldalt heg zacskók 1 vagy 2 pályán
át 1 vagy 2 pályán
át 2 pályán simítózárral
Oldalredős talpheg zacskók
Bizt zacskók pouch oldalheg-sel
Mind 1 síkfóliából feldolgozva
Zacskó méretek
1 pályás 3 oldalt heg zacskó vagy át vagy bizt zacskó pouch oldalheg-sel:Szélesség (sz):60-610, Magasság (m):178-710 mm
2 pályás 3 oldalt heg zacskó vagy át sz:60-610, m:85-355 mm
Oldalredős talpheg zacskó:sz:75-450, m:100-600 mm
75-100 mm:1 2pofás heg-sel
100-150 mm:2 eltolt hegesztőpofával
150 mm-től:2 szimmetrikus hegfejjel
Főbb feldolgozható fóliák 
PET max12μ
OPP max 20μ
PE min 60μ és max 100μ
PET + Metalizált max12μ
BOPP
max fólia vastagság nem haladhatja meg a 120μ-t rétegenként
Bizt zacskóknál segéd fólia szükséges
Az ár tartalmazza: a GÉP árát, csomagolását, jelölését, biztosítását, a technikai dokumentáció árát, szállítását, a GÉP vizsgálatát, összeszerelését, beállítását, tesztelését és beindítását, továbbá a Vevő személyzetének betanítását összesen 3 munkanap (napi 8 óra) időtartamban.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12223_2017_4bcba.pdf