Impulzuslézeres szubtraktív mikro-megmunkáló központ beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Impulzuslézeres szubtraktív mikro-megmunkáló központ beszerzése
Határidő: 2017-10-06 10:00:00
Ajánlatkérő: Bay Zoltán Közhasznú Nonprofit Kft
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Térbeli pásztázó (f-theta lencsés, vagy Z-kompenzációs) sugárvezetésű femtoszekundumos sugárforrásból és a munkadarab mozgatására alkalmas mikromanipulátorból álló 1 darab integrált mikromegmunkáló rendszer leszállítása, telepítése, üzembe helyezése, valamint a rendszer kezelőinek és üzemeltetőinek kiképzése a leszállított berendezésekre (összesen 3 fő, 3 napos képzése). Minimum 12 hónap jótállás biztosítása.
Fentiek teljesítése a műszaki leírás szerint.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12425_2017_bdf15.pdf