Kiss Szilárd Sportcsarnok 2. üteme befejező munkálatainak elvégzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Kiss Szilárd Sportcsarnok 2. üteme befejező munkálatainak elvégzése
Határidő: 2017-09-18 14:00:00
Ajánlatkérő: Siófok Kézilabda Club Sportegyesület
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Meglévő szerkezetkész állapotú létesítmény, melynek az alapozása, előregyártott és monolit vasbeton és acél vázszerkezete, az épület tetőszigetelése víz és hőszigetelés tekintetében, és az épület homlokzatburkolata a nyílások és nyílászárók nélkül elkészült.
1. A jelen állapot, a meglévő kiviteli és engedélyezési terv szerinti folytatásával befejezendő az épület teljes körűen, kulcsrakészen a használatba vételi eljárással és a beüzemeléssel együtt a következő alapadatoknak megfelelően. Az épület össz nettó alapterülete: A 17.671 m2 alapterülettel rendelkező területen építendő 228 db parkoló és a hozzá tartozó út, 7.077 m2 zöldfelület és 60 db kerékpár tároló. Az 1003 fő ülőhellyel rendelkező sportcsarnok nettó alapterülete 5.509,5 m2 mely teljes egészében kiépítendő a terv szerinti műszaki tartalommal.
2. Jelen eljárásban elkészítendő a létesítményhez tartozó teljes külső parkoló, út és kertészeti munka, a belső befejezéshez szükséges minden építőmesteri és szakipari munka az épületgépészet, az erős és gyengeáramú rendszerekkel együtt.
3. Az épületben kialakításra kerülnek a nézők számára elérhető közösségi területek, lelátók, közösségi vizesblokkok, pénztárak, a sportolók számára 10 db öltöző és azok kiszolgáló helyiségei, a sajtó és a VIP számára kialakítandó helyiségek és bejáratok, továbbá a létesítmény működéséhez szükséges irodák és tárgyalók.
4. A küzdőtér mérete 1030 m2 alapterületű. A belső kiépítés tekintetében a főbb elvégzendő munkák a következők: Az épület fűtési rendszere vegyes 3 x 100 KW teljesítményű gázkazán és 75 KW hőszivattyú. Az épület hűtése is hőszivattyúval valósul meg aminek a teljesítménye 300 KW. Ezeken felül a létesítményben kialakításra kerül több gyengeáramú rendszer is. A játéktér világítása LED fényforrásos DMX vezérlésű rendezvényvilágítás.
Nyertes AT-nek kötelessége a dokumentációban meghatározott valamennyi feladat teljes körű elvégzése. A további részletes műszaki tartalmat a közbeszerzési dokumentumok (dokumentáció és annak mellékletei) tartalmazzák.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11428_2017_2430b.pdf