Kitűző hajók fejlesztése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Kitűző hajók fejlesztése
Határidő: 2017-10-24 11:30:00
Ajánlatkérő: Országos Vízügyi Főigazgatóság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

3 db kitűző hajó fejlesztése
A kitűzési tevékenységet végző kitűző nagyhajókra (23 m) folyamatos, illetve elindítható vízmélység monitoringot lehetővé tevő cm felbontású mélységmérési és szubméter pontos pozíciós adattovábbítási rendszer beszerelése, mely képes a mért adatok tárolására, utófeldolgozásra. Feladat az egyes berendezések hajóba, illetve hajótestbe építése, illetve elhelyezése a kormányállásban, az ezzel járó hegesztési és villanyszerelési munkák elvégzése, továbbá a kommunikációs kapcsolat kiépítése, beüzemelés, kalibrálás. A fentieken túl minden, a feladat teljesítéséhez szükséges munkarész elvégzése (hajók szállítása a munkavégzés helyszínére, sólyán tartásuk, kiemelésük, őrzésük).
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján jár el.
A rendszer az alábbi három részből áll: 
- helymeghatározó GPS
- mélységmérő
- komplex adatmegjelenítő és információs rendszer
Vállalkozó kötelezettsége az alábbi jogszabályokban található rendelkezések maradéktalan betartása a teljesítés során:
- 13/2001. (IV. 10.) KöViM rendelet a belvízi utakon közlekedő úszólétesítmények hajózásra alkalmassága és megfelelősége feltételeiről, az üzemképesség vizsgálatáról és tanúsításáról;
- 45/2011. (VIII.25.) NFM rendelet a folyami információs szolgáltatások szakmai és működtetési szabályairól;
- 2000. évi XLII. törvény a víziközlekedésről.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12825_2017_45da8.pdf