Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási, casco biztosítási, vagyon-felelősségbiztosítási, (keret) élet- és baleset, valamint utasbiztosítási szolgáltatás nyújtása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási, casco biztosítási, vagyon-felelősségbiztosítási, (keret) élet- és baleset, valamint utasbiztosítási szolgáltatás nyújtása
Határidő: 2017-10-05 14:00:00
Ajánlatkérő: Külgazdasági és Külügyminisztérium
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi tárgyalásos eljárás

Beszerzés tárgya:

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatás nyújtása. A tárgyi közbeszerzési eljárás megindításakor a teljes mennyiség 73 db gépjármű az adatközlő táblázat szerint, amelytől a Szerződő/Üzembentartó(k) eltérhet(nek): + 30 %-os növekedésig. A 2009. évi LXII. törvény rendelkezik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás létesítésének tekintetében a kötelezettségekről. A részletes leírást a közbeszerzési dokumentum műszaki leírása tartalmazza.

Casco biztosítási szolgáltatás nyújtása. A tárgyi közbeszerzési eljárás megindításakor a teljes mennyiség 73 db gépjármű az adatközlő táblázat szerint, amelytől az ajánlatkérő eltérhet: +30 %-os növekedésig. A részletes leírást a közbeszerzési dokumentum műszaki leírása tartalmazza.

Vagyon-felelősségbiztosítási szolgáltatás nyújtása. A tárgyi közbeszerzési eljárás megindításakor a teljes mennyiség 58 milliárd Ft értékű vagyontárgy az adatközlő táblázat szerint, amelytől az ajánlatkérő eltérhet: +30%-os növekedésig. A részletes leírást a közbeszerzési dokumentum műszaki leírása tartalmazza.

Élet- és balesetbiztosítás, valamint utasbiztosítás szolgáltatás nyújtása. A biztosítási fedezet alatt az ajánlatkérő munkatársainak illetve a fedezetbe jelentett egyéb személyeknek a kockázatviselés hatálya alatt bekövetkezett a (keret) élet- és balesetbiztosítási szerződés terhére legkésőbb a szerződés megszűnését követő 60 napon belül bejelentett biztosítási eseménye értendő. A (keret) élet- és balesetbiztosítás esetében a biztosítás díjszámításának alapja: a biztosítotti létszám főben meghatározva. Az ajánlatkérő által megvásárolni kívánt összes mennyiség: 3.900 fő/év biztosítási védelme, amelytől + 30%/év mennyiségi eltérés lehet. A részletes leírást a közbeszerzési dokumentum műszaki leírása tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12373_2017_eee85.pdf