Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése - eszközök szállítása és telepítése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése - eszközök szállítása és telepítése
Határidő: 2017-09-22 10:00:00
Ajánlatkérő: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi tárgyalásos eljárás

Beszerzés tárgya:

Szolgáltatással vegyes adásvételi szerződés, amelynek tárgya a „Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése” elnevezésű, „GINOP-3.3.1-16-2016-00001” azonosító számú projekt megvalósítása keretében 1500 db (+30%) végponti eszközcsomag és az egyes eszközcsomagokhoz az alábbi, főbb szolgáltatások beszerzése: rendszerintegráció, rendszertervezés, telepítés és konfigurálás.

Szolgáltatással vegyes adásvételi szerződés, amelynek tárgya a „Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése” elnevezésű, „GINOP-3.3.1-16-2016-00001” azonosító számú projekt megvalósítása keretében 1500 db +30% végponti eszközcsomag és az egyes eszközcsomagokhoz az alábbi, főbb szolgáltatások beszerzése: rendszerintegráció, a megrendelésekben megadott helyszíneknek megfelelően rendszertervezés, telepítés és konfigurálás, próbaüzem, dokumentálás. Egy eszközcsomag az alábbi hardver és szoftverelemeket tartalmazza: 3 db notebook és a szükséges telepítendő szoftverek, 2 db tablet, 2 db okostelefon, 1 db projektor, 1 db multifunkcionális eszköz, 1 db router, 1 db beltéri Wifi Access Point és 1 db kültéri Wifi Access Point, valamint az ezek tápellátást biztosító konfigurációs elemek. A részletes műszaki és egyéb feltételeket, így a telepítendő szoftverek listáját a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Ajánlatkérő az egyes eszközcsomagokat a szerződésben meghatározott ütemezés szerint rendeli meg, figyelemmel az opciós lehetőségre is. Egy megrendelés több helyszínre, ennek megfelelően együtt több eszközcsomagra is kiterjedhet. Helyszínenként 1-1 darab eszközcsomagot kell telepíteni. Ajánlatkérő egyidejűleg legfeljebb 6 db megrendelést jogosult kiadni.
Mennyiség: 1500 db +30 %
A beszerzési tárgyak jellege és egymással való szoros összefüggése miatt a részajánlattétel nem lehetséges. Az aktív és passzív hálózati eszközök és azok telepítése, konfigurálása egymástól elválaszthatatlanok. A beszerzés területi alapú részekre bontása a gazdasági ésszerűséggel lenne ellentétes, az az általános telepítési mennyiségtől független feladatok többszöri elvégzésének igénye miatt fajlagosan kevésbé költséghatékony megoldást jelentene.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12093_2017_a891f.pdf