Magyarország közigazgatási területén keletkező lúgos akkumulátor hulladék kezelése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Magyarország közigazgatási területén keletkező lúgos akkumulátor hulladék kezelése
Határidő: 2017-10-05 10:00:00
Ajánlatkérő: Földművelésügyi Minisztérium
Becsült érték: 11.250.000
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

MKB1/2017 - 200.000 kg (+25%) Magyarország közigazgatási területén keletkező lúgos akkumulátor hulladék (azonosító kódok: 16 06 02*, 16 06 04) kezelése (kezelési kód: R4), 2017. évre szolgáltatás-megrendelési (atipikus) keretszerződés keretében a környezetvédelmi termékdíjról szóló 2011. évi LXXXV. törvény 22. § (1) bekezdése alapján 
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a lehívható + 25 % vonatkozásában, hogy Ajánlattevőnek tehát akként kell „számolnia”, hogy a 200.000 kg-ot, mindenképpen teljesíteni kell, míg a további 25% (50.000) kg teljesítése vonatkozásában rendelkezésre kell állnia, és ajánlatkérői megrendelés esetén kell teljesítenie. Teljesítő képessége a fix és a lehívható mennyiség összességére vonatkozik.
200.000 kg (fix mennyiség) + 25%

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12135_2017_ba5fe.pdf