Megbízási keretszerződés a NIF Zrt. vagyonkezelésében lévő vagyonelemek (ingatlan, ingó) vagyonvédelmére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Megbízási keretszerződés a NIF Zrt. vagyonkezelésében lévő vagyonelemek (ingatlan, ingó) vagyonvédelmére
Határidő: 2017-10-16 10:00:00
Ajánlatkérő: NIF Zrt.
Becsült érték: 80.000.000
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Megbízási keretszerződés keretében a NIF Zrt. vagyonkezelésében lévő vagyonelemek (ingatlan, ingó) élőerős vagyonvédelmi feladatainak elvégzése Magyarország területén a megbízási keretszerződésben, az egyedi megrendelésekben és a vonatkozó dokumentumokban meghatározottak szerint

Megbízási keretszerződés a NIF Zrt. vagyonkezelésében lévő vagyonelemek (ingatlan, ingó) vagyonvédelmére.
A közbeszerzés mennyisége: nettó 80.000.000,- Ft keretösszeg, határozott 24 hónapos időtartamra.
A NIF Zrt. a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény, valamint a vasúti közlekedésről szóló 2005. évi CLXXXIII. törvény alapján az országos közút és vasúthálózat építtetője és fejlesztési közreműködője, az állam javára és nevében jár el. 
Az állam tulajdonába és a NIF Zrt. vagyonkezelésébe tartoznak az országos (és helyi) közút és vasút fejlesztéséhez szükséges megvásárolt vagy kisajátított ingatlanok, földrészletek. 
Ennek megfelelően a NIF Zrt. az állami vagyon kezelője az utak forgalomba helyezéséig, vagy ennek hiányában az ideiglenes forgalomba helyezésig, illetve a vasúti pályahálózat működéséhez szükséges eszközök átadás-átvételéig.
Az ajánlatkérő élőerős, fix ponton telepített telephelyőrzéssel, kivonuló szolgálattal, távfelügyeleti rendszerrel, mobil járőrtevékenységgel és központi diszpécserszolgálattal kívánja megoldani Magyarország egész területén az aktuálisan, időszakosan, változó helyszíneken birtokába került vagyonelemek őrzését, amelyek a Magyar Állam tulajdonát képezik.
Feladat az egyedi megrendelések útján kijelölt területeken, az ajánlatkérő által kijelölt vagyonelemek őrzése az ajánlatkérő egyedi megrendelésében rögzített feltételei szerint, jogsértő cselekmények és egyéb rendkívüli események elhárítása, bekövetkezés esetén azonnali intézkedések végrehajtása, a helyszín és a rend biztosítása, jelentéskészítés.
Vagyonvédelmi alapfeladatok részletes leírását közbeszerzési dokumentáció tartalmazza.
Az őrzendő, ajánlatkérő vagyonkezelésében lévő vagyonelemek őrzési helyszíne, megnevezése, pontos címe, a szolgálati idők és a vagyonőri létszám, felsorakoztatott és szükséges műszaki és elektronikai eszközök tekintetében:
Előre pontosan nem meghatározott helyszínen, de Magyarország teljes területén, változó helyszíneken, előre meg nem határozott időszakban és időtartamban (de az ajánlatkérő birtokába kerülésétől a bontási, építési illetve egyéb más vállalkozó által végzett munkálatok megkezdéséig), változó létszámban, előre meg nem határozott őrzési módon, és előre meg nem határozott műszaki és elektronikai eszközökkel, gépjárművel az ajánlatkérő igényei szerint. 
A Magyar Állam tulajdonába és Ajánlatkérő vagyonkezelésébe tartoznak - az Ajánlatkérő törvények által fontos közérdekű és közcélú tevékenységnek minősített tevékenysége során - az országos közút és vasút fejlesztéséhez szükséges megvásárolt vagy kisajátított ingatlanok. Ajánlatkérő vagyonkezelésébe tartozik a tárgyi eljárás megindítását megelőzően hozzávetőlegesen 37 felépítményes ingatlan. Ezen ingatlanok számának pontos meghatározása nem lehetséges, mivel Ajánlatkérő területszerzése és projekt-kivitelezése folyamatos, így napról-napra változik ezen szám. Ezen ingatlanok minimum 9 különböző megyében találhatóak meg.
A fentiekben felsorolt általános követelményeknek történő megfelelés, valamint az ott felsorolt személy-és vagyonőri feladatok elvégzése.
A teljes mennyiséget, a részletes követelményeket és a feladatok részletes ismertetését a közbeszerzéshez csatolt műszaki leírás tartalmazza.
Felhívjuk tisztelt ajánlatevő figyelmét, hogy a megbízási keretszerződés keretében elvégzendő feladatok részletes meghatározását a szerződéses feltételek továbbá az egyes eseti megrendelések tartalmazzák.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12492_2017_4c5e0.pdf