Microsoft szerver oldali licencek és Microsoft Office 365 szolgáltatás beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Microsoft szerver oldali licencek és Microsoft Office 365 szolgáltatás beszerzése
Határidő: 2017-09-25 10:00:00
Ajánlatkérő: Könyvtárellátó Nonprofit Kft.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Felhasználási szerződés keretében Microsoft szerver oldali licencek beszerzése az alábbi mennyiségek szerint:
- SQL Server Std Core 2 SL 18 db, opcióval növelt: 19 db
- Win Server User CAL 200 db opcióval növelt: 210 db
- Win RDS User CAL 150 db opcióval növelt: 158 db
- SysCntrSvr CfgMg User MLSA 200 db opcióval növelt: 210 db
- Win Server Svr ECL 20 db opcióval növelt: 21 db
- Win Server Std Core 2 SL 100 db opcióval növelt: 105 db
- SysCntrSvr Std Core 2 SLSA 100 db opcióval növelt: 105 db
- Win Server Datcr Core 2 SL 180 db opcióval növelt: 189 db
- SysCntrSvr Datcr Core 2 SLSA 180 db opcióval növelt: 189 db
Ajánlatkérő +5% -os mennyiségi eltéréssel jogosult élni a szerződés teljesítése során valamennyi tétel vonatkozásában.
A fent meghatározott termékeknél a meghatározott gyártmányra/típusra való hivatkozás csak a termék elvárt paramétereinek egyértelmű meghatározása érdekében történt és minden terméknél oda értendő a „vagy azzal egyenértékű” kifejezés! 
Ajánlatot a műszaki leírásban szereplő műszaki paraméterei tekintetében egyenértékű termékre lehet tenni. Amennyiben az ajánlattevő nem a fent meghatározott típust ajánlja meg, úgy köteles ajánlatához a termék vonatkozásában gyártói katalógust csatolni, vagy - amennyiben ilyen nem létezik - gyártó által hitelesített termékismertetőt, amelyekből egyértelműen megállapítható, hogy a megajánlott termékek megfelelnek az előírt műszaki paramétereknek.
A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Nyertes ajánlattevő a szerződés hatálybalépésétől számított 15 napon belül köteles a licencekhez tartozó aktiváló kulcsokat, telepítő lemezképeket átadni. Részletes paramétereket a műszaki leírás tartalmazza.

Felhasználási szerződés keretében Microsoft Office 365 szolgáltatás beszerzése az alábbiak szerint:
- Office 365 EntE3 User CSS - 36 hónapra 168 főre vonatkozóan, opcióval növelt: 185 db
- Office 365 EntE1 User CSS - 36 hónapra 30 főre vonatkozóan opcióval növelt: 33 db
Ajánlatkérő +10% -os mennyiségi eltéréssel jogosult élni a szerződés teljesítése során valamennyi tétel vonatkozásában.
Tekintettel a szerződés tárgyára, és arra, hogy a szerződés szerinti Office 365 szolgáltatás az ajánlatkérőnél már meglévő szolgáltatás folytonosságát biztosítja, a 321/2015 (X.30.) Kormány rendelet 46.§ (3) bekezdése alapján nem teljesíthető egyéb szolgáltatással.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11755_2017_6e6a9.pdf