Mobil robot feszültségmérő röntgendiffraktométer beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Mobil robot feszültségmérő röntgendiffraktométer beszerzése
Határidő: 2017-09-29 11:00:00
Ajánlatkérő: Miskolci Egyetem
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

1 db mobil robot (6 tengelyű robot karral rendelkező) feszültségmérő röntgendiffraktométer és a kapcsolódó tartozékok (röntgen kamera, 2 db tartalék detektor, tartalék Cr cső, min. 3 db különböző méretű réskollimátor, cserélhető béta szűrő, további 1 db röntgencső: Ti., vezérlő, adatgyűjtő és kiértékelő szoftverek és szoftverek futtatására és az adatok gyűjtésére, tárolására alkalmas hordozható számítógép) leszállítása és beüzemelése a dokumentációban meghatározottak szerint. Valamennyi szállítandó eszköz új eszköz. (A II.1.5. és a II.2.6. pontban szereplő összeg - mely nem a becsült érték - megadása kizárólag a hirdetményfeladó rendszer kitöltési szabályai miatt került sor!)

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12176_2017_87175.pdf