Nyomdai kivitelezési szolgáltatások teljesítése a Müpa Budapest Nonprofit Kft. számára

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Nyomdai kivitelezési szolgáltatások teljesítése a Müpa Budapest Nonprofit Kft. számára
Határidő: 2017-09-21 11:00:00
Ajánlatkérő: Nemzeti Kommunikációs Hivatal
Becsült érték: 300.000.000
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A Müpa Budapest Nonprofit Kft., (jelen felhívásban általánosan Müpa) részére hagyományos nyomdaipari kivitelezési szolgáltatások teljesítésére. 
Mennyiség: 1 db hagyományos nyomdai kivitelezési szolgáltatási csomag, nyomtatványok és kiadványok nyomdai kivitelezése - ofszet nyomdai szolgáltatások. Ennek keretében a Müpa kulturális programjaihoz kapcsolódó kiadványok (nyomtatványok, szórólapok, tájékoztató füzetek, brosúrák, plakátok) kivitelezése, valamint a kulturális létesítmény üzemeltetéséhez kapcsolódó nyomdai szolgáltatások ellátása, melyek részletezését a közbeszerzési dokumentum tartalmazza. A Keretmegállapodás alapján egyedi megrendelések kerülnek kibocsátásra. 
A Keretmegállapodás - amennyiben az ajánlatkérő nem él a meghosszabbítás és/vagy az opció lehívásának jogával - megkötésétől legfeljebb az ajánlatkérő rendelkezésére álló - nettó 182.000.000,- Ft (azaz nettó száznyolcvankettő-millió forint) - alap keretösszeg kimerüléséig jön létre, azaz addig, amíg a közvetlen megrendelések ezt az összeget ki nem merítik, vagy jelen felhívás II.2.7 pontja szerinti befejező napig tart, attól függően, hogy melyik körülmény következik be előbb. 
Az ajánlatkérő (Müpa) - legfeljebb az alap keretösszeg mértékéig - megrendelések kibocsátására, és a teljesített megrendelések - tartalmához igazodóan nyertes ajánlattevő jelen eljárásban benyújtott ajánlatában megajánlott egységárakból képzett, konkrét - díjának megfizetésére, köteles.
Jelen közbeszerzési eljárást az NKOH a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 10.§ (1) alapján a 12.§ (4) b) pontjára tekintettel a Müpa Budapest Nonprofit Kft. nevében és javára folytatja le (Kbt. 29. § (2). A nyertes ajánlattevővel a Müpa Budapest Nonprofit Kft. köt a szerződést, a jelen pont szerinti szolgáltatás nyújtására.
A beszerzés mennyiségére vonatkozó részletes adatokat a közbeszerzési dokumentáció részeként kiadásra kerülő közbeszerzési műszaki leírás és keretmegállapodás tervezet tartalmazza.

A Müpa Budapest Nonprofit Kft., (jelen felhívásban általánosan Müpa) részére digitális nyomdaipari kivitelezési szolgáltatások teljesítésére. 
Mennyiség: 1 db digitális nyomdai kivitelezési szolgáltatási csomag, nyomtatványok és kiadványok nyomdai kivitelezése - nagyformátumú digitális tintasugaras nyomdai szolgáltatások. Ennek keretében a Müpa kulturális programjaihoz kapcsolódó kiadványok (molinók, plakátok, táblanyomás, matricák) kivitelezése, valamint a kulturális létesítmény üzemeltetéséhez kapcsolódó nyomdai szolgáltatások ellátása, melyek részletezését a közbeszerzési dokumentum tartalmazza. A Keretmegállapodás alapján egyedi megrendelések kerülnek kibocsátásra.
A Keretmegállapodás - amennyiben az ajánlatkérő nem él a meghosszabbítás és/vagy az opció lehívásának jogával - a megkötésétől legfeljebb az ajánlatkérő rendelkezésére álló - nettó 28.000.000,- Ft (azaz nettó huszonnyolc-millió forint) - alap keretösszeg kimerüléséig jön létre, azaz addig, amíg a közvetlen megrendelések ezt az összeget ki nem merítik, vagy jelen felhívás II.2.7 pontja szerinti befejező napig tart, attól függően, hogy melyik körülmény következik be előbb. 
Az ajánlatkérő (Müpa) - legfeljebb az alap keretösszeg mértékig - megrendelések kibocsátására, és a teljesített megrendelések - tartalmához igazodóan nyertes ajánlattevő jelen eljárásban benyújtott ajánlatában megajánlott egységárakból képzett konkrét díjának megfizetésére köteles.
Jelen közbeszerzési eljárást az NKOH a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 10.§ (1) alapján a 12.§ (4) b) pontjára tekintettel a Müpa Budapest Nonprofit Kft. nevében és javára folytatja le (Kbt. 29. § (2). A nyertes ajánlattevővel a Müpa Budapest Nonprofit Kft. köt a szerződést, a jelen pont szerinti szolgáltatás nyújtására
A beszerzés mennyiségére vonatkozó részletes adatokat a közbeszerzési dokumentáció részeként kiadásra kerülő közbeszerzési műszaki leírás és keretmegállapodás tervezet tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11436_2017_14614.pdf