ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - “ A 2017. évi Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárhoz konténerek és faházak bérlése , ezekhez kapcsolódóan energiaellátás kiépítése és a szükséges energia biztosítása, a téren kialakítandó vendéglátó pavilonok alépítményének

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - “ A 2017. évi Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárhoz konténerek és faházak bérlése , ezekhez kapcsolódóan energiaellátás kiépítése és a szükséges energia biztosítása, a téren kialakítandó vendéglátó pavilonok alépítményének
Határidő: 2017-09-19 16:00:00
Ajánlatkérő: BFTK Nonprofit Kft.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

A 2017. évi Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárhoz konténerek és faházak bérlése (szállítással,
építéssel és bontással), valamint ezekhez kapcsolódóan energiaellátás (erősáram, ivóvíz betáplálás)
kiépítése és a szükséges energia biztosítása, továbbá a téren kialakítandó vendéglátó pavilonok
alépítményének (állványrendszer) bérlése (építéssel és bontással) 4 részben

A pályázat tartalmát érintő bővebb leírás a mellékelt dokumentum II.1) Meghatározás pontjában található.

 

Az értékelési szempontokra vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum III.1) Értékelési szempontok pontjában található.

 

Az alkalmassági feltételekre vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum IV.1) Részvételi feltételek pontjában található.

 

A pályázat tartalmát érintő egyéb leírás a mellékelt dokumentum VI.) Kiegészítő információk pontjában található.

Az érdeklődés jelzésére szolgáló elérhetőség:
KözBeszTender Kft.
Fax: +36 17002075
info@kozbesztender.hu

Eljárást megindító felhívás letöltése: összefoglaló tájékoztatás_karácsonyi vásár_170912_132d6.pdf