ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - 10 db elektromos tehergépjármű beszerzése a GZR-D-Ö-2016 pályázati kiírás keretében

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - 10 db elektromos tehergépjármű beszerzése a GZR-D-Ö-2016 pályázati kiírás keretében
Határidő: 2017-09-14 14:00:00
Ajánlatkérő: Fővárosi Vízművek Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Az érdeklődés jelzésére szolgáló elérhetőség a mellékelt dokumentum I.2) Kommunikáció pontjában található.

 

A pályázat tartalmát érintő bővebb leírás a mellékelt dokumentum II.1) Meghatározás pontjában található.

 

Az értékelési szempontokra vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum III.1) Értékelési szempontok pontjában található.

 

Az alkalmassági feltételekre vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum IV.1) Részvételi feltételek pontjában található.

 

A pályázati forrást biztosító Nemzetgazdasági Minisztérium csak a www.e-mobi.hu pályázati portálon található „Regisztrált kereskedők hivatalos listája”-n feltüntetett kereskedőktől vásárolt, általános forgalomba helyezési engedéllyel rendelkező, a pályázat benyújtását megelőzően forgalomban még nem helyezett, vagy tesztautóként forgalomba helyezett elektromos gépkocsik beszerzéséhez nyújt támogatást. Erre tekintettel Ajánlatkérő ellenőrzi, hogy Ajánlattevő, valamint a megajánlott gépjármű szerepel-e a pályázat hivatalos honlapjaként megjelölt www.e-mobi.hu-n elérhető „Regisztrált kereskedők hivatalos listáján”. Amennyiben Ajánlatkérő vagy a megajánlott gépjármű nem szerepel a www.e-mobi.hu weboldalon elérhető „Regisztrált kereskedők hivatalos listáján”, az a benyújtott ajánlat érvénytelenségét eredményezi.

Eljárást megindító felhívás letöltése: Összefoglaló tájékoztató_KE_47_2017_6b95c.pdf