ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - „Az MFB Zrt. részére tesztelés támogatás szolgáltatás beszerzése”

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - „Az MFB Zrt. részére tesztelés támogatás szolgáltatás beszerzése”
Határidő: 2017-09-14 09:00:00
Ajánlatkérő: MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Az érdeklődés jelzésére szolgáló elérhetőség a mellékelt dokumentum I.2) Kommunikáció pontjában található.

 

A pályázat tartalmát érintő bővebb leírás a mellékelt dokumentum II.1) Meghatározás pontjában található.

 

Az értékelési szempontokra vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum III.1) Értékelési szempontok pontjában található.

 

Az alkalmassági feltételekre vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum IV.1) Részvételi feltételek pontjában található.

 

Ajánlatkérő felhívja a gazdasági szereplők figyelmét, hogy érdeklődésüket a IV.1.1) pontban meghatározottak szerint a képviseletre jogosult cégszerű aláírásával ellátott levélben jelezzék. A levelet faxon vagy e-mail-en keresztül is befogadja ajánlatkérő.

Az érdeklődés jelzése során ajánlatkérő a gazdasági szereplő alábbi adatainak rendelkezésre bocsátását kéri:
- Érdeklődő gazdasági szereplő megnevezése, székhelyének címe, posta címe (amennyiben eltér a székhely címétől),
- Az eljárás megjelölése, amely kapcsán érdeklődik,
- Működő elérhetőség (fax, telefon, e-mail),
- Adószám,
- Kapcsolattartó neve.

Eljárást megindító felhívás letöltése: Összefoglaló tájékoztatás10813_2b887.pdf