ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal által üzemeltetett gépjármű flotta javítása és karbantartása – Járási Hivatalok”

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal által üzemeltetett gépjármű flotta javítása és karbantartása – Járási Hivatalok”
Határidő: 2017-09-14 23:59:00
Ajánlatkérő: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Az ajánlatkérő által üzemeltetett gépjármű flotta (47 db + 25 % gépjármű) gyári előírás szerinti átvizsgálása, folyamatos szervízelése, karbantartása, javítása és kapcsolódó szolgáltatások ellátása a szerződéskötés napjától 2019. december 31-ig, de legfeljebb nettó 64 100 000,- Ft, (azaz nettó hatvannégymillió-egyszázezer forint) értékhatárig – mely értékhatárt az ugyanezen tárgyú, összes hatályos szerződés egybeszámított összértékén kell érteni.
A gépjárművekre vonatkozó adatok a dokumentáció mellékletét képező adatközlőkön kerülnek részletezésre.
Ajánlatkérő az alábbi részek tekintetében biztosít részajánlattételre lehetőséget:
1. rész: Kazincbarcika (13 db)
2. rész: Mezőkövesd (13 db)
3. rész: Encs (11 db)
4. rész: Sárospatak (10 db)
A +25 % mennyiségi eltérést az összes gépjármű darabszámra kell értelmezni, tekintettel a gépjárművek esetleges szolgálati helyek közötti átcsoportosítására, valamint az újonnan a Kormányhivatal kezelésébe kerülő gépjárművekre.

Alkalmassági minimumkövetelmény(ek):2
P1.: Alkalmatlan az ajánlattevő (közös ajánlattevő), ha az ajánlattételi felhívás megküldését megelőző 3 üzleti évben (2014, 2015, 2016) a közbeszerzés tárgya szerinti – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele összesen nem érte el:
1. részfeladat tekintetében az 5.200.000,- Ft-ot
2. részfeladat tekintetében az 5.200.000,- Ft-ot
3. részfeladat tekintetében az 4.400.000,- Ft-ot
5. részfeladat tekintetében az 4.000.000,- Ft-ot
M1.: Alkalmatlan az ajánlattevő, ha nem rendelkezik a közbeszerzés tárgyát képező tevékenység végzésére, az 1/1990 (IX.29.) KHVM rendelet 1. számú melléklete szerinti képzettséggel rendelkező alábbi szakemberekkel:
1-4. részek tekintetében részajánlatonként:
 1 fő szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező autószerelő,
 1 fő szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkező karosszériajavító, vagy autó-villamossági szerelő.

Az érdeklődés jelzésére szolgáló elérhetőség: billik.szilvia@borsod.gov.hu

Eljárást megindító felhívás letöltése: 19_osszefoglalo_tajekoztatas__fbb82.pdf