ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - Kórházi textíliák beszerzése UHF rendszerrel ellátva

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - Kórházi textíliák beszerzése UHF rendszerrel ellátva
Határidő: 2017-07-24 16:00:00
Ajánlatkérő: Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Az érdeklődés jelzésére szolgáló elérhetőség a mellékelt dokumentum I.2) Kommunikáció pontjában található.

 

A pályázat tartalmát érintő bővebb leírás a mellékelt dokumentum II.1) Meghatározás pontjában található.

 

Az értékelési szempontokra vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum III.1) Értékelési szempontok pontjában található.

 

Az alkalmassági feltételekre vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum IV.1) Részvételi feltételek pontjában található.

 

Az érdeklődő gazdasági szereplő az I.2. pontban megadott kapcsolattartási címre megküldendő levelének tárgyában szíveskedjen a „Kórházi textíliák beszerzése UHF rendszerrel ellátva” szöveget feltüntetni
A jelentkezésben kérjük megadni az érdeklődő gazdasági szereplő nevét, székhelycímét, a kapcsolattartó nevét, e-mail címét és adott esetben fax-számát.

Az érdeklődések jelzésének meg kell érkeznie a IV.1.1) pontban meghatározott időpontig. Ajánlatkérő nem veszi figyelembe az érdeklődését jelző gazdasági szereplő saját levelezési rendszere által igazolt megküldési időpontot. Az érdeklődés jelzésére szolgáló üzenet megküldésének és beérkezésének technikai jellegű kockázatait teljes egészében a gazdasági szereplő viseli. Ajánlatkérő elektronikus úton visszaigazolást küld a beérkezést követő 2 munkanapon belül.

Ajánlatkérő közbeszerzését a Kbt. 53. § (6) bekezdése szerint feltételesen indítja, amennyiben az OEP Támogatási Szerződés elszámolási határideje nem kerül módosításra, Ajánlatkérőnek nem lesz fedezete az eljárást lezáró szerződés megkötésére és teljesítésére, és ebből kifolyólag az eljárást eredménytelenné nyilváníthatja.

„Kbt. 53. §.(6) Feltételes közbeszerzés indítható akkor is, ha az ajánlatkérő támogatásra irányuló igényt (pályázatot, projektjavaslatot, támogatásiszerződés-módosítást vagy változásbejelentést) nyújtott be vagy fog benyújtani - függetlenül attól, hogy sor került-e már a támogatás pályázati felhívásának megjelenésére - és az ajánlatkérő a támogatásra irányuló igény el nem fogadását, vagy az igényeltnél kisebb összegben történő elfogadását olyan körülménynek tekinti, amely miatt az eljárást eredménytelenné nyilváníthatja.”