ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - Vagyon – és felelősségbiztosítási szolgáltatás nyújtása Budapest Főváros Kormányhivatala részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - Vagyon – és felelősségbiztosítási szolgáltatás nyújtása Budapest Főváros Kormányhivatala részére
Határidő: 2017-09-20 11:00:00
Ajánlatkérő: Budapest Főváros Kormányhivatala
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Az érdeklődés jelzésére szolgáló elérhetőség a mellékelt dokumentum I.2) Kommunikáció pontjában található.

 

A pályázat tartalmát érintő bővebb leírás a mellékelt dokumentum II.1) Meghatározás pontjában található.

 

Az értékelési szempontokra vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum III.1) Értékelési szempontok pontjában található.

 

Az alkalmassági feltételekre vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum IV.1) Részvételi feltételek pontjában található.

Érdeklődés esetén kérjük az alábbi adatok megadását:
1. A szerződés tárgyának II.1.2) pont szerinti megjelölése.
2. Cég neve:
3. Cím:
4. Adószáma:
5. Tel.:
6. E-mail:
7. Kapcsolattartó neve:
Az ajánlattevő felelőssége, hogy olyan email elérhetőséget adjon meg, amely a megküldendő dokumentumok fogadására 24 órában alkalmas.
Az érdeklődés jelzése Ajánlattevő képviseletére jogosult által cégszerűen (vagy szabályszerű meghatalmazással rendelkező meghatalmazott által, a meghatalmazást mellékelve) aláírva kerüljön Ajánlatkérő számára megküldésre.

Eljárást megindító felhívás letöltése: összefoglaló_tájékoztatás_96d89.pdf