ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - Vállalkozási szerződés a Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola átalakítására és bővítésére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - Vállalkozási szerződés a Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola átalakítására és bővítésére
Határidő: 2017-07-21 16:00:00
Ajánlatkérő: Miskolci Egyházmegye
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Teherhordó szerkezet:
Az épület fő tégla falszerkezete érintetlenül marad.
Födémek:
Az első emelet feletti födém helyére új, előre gyártott 26cm vastag vasbeton teherelosztó födém kerül. Statikai terv szerint!
Falazat:
Tetőtér új külső fala 44cm POROTHERM 44 téglából készülő tégla vázkitöltő fal.
A Liftakna 15cm vasbetonból készül, homlokzati oldalról 30 cm POROTHERM 30 N+F téglafallal védve.
Áthidalók:
Statikai terv szerinti előre gyártott áthidalók.
Válaszfalak:
A tantermek és foglalkoztatók fala dupla gipszkarton válaszfal (5 rétegű) a jobb hanggátlás miatt.
A speciális igényeket nem támasztó belső falszerkezetek 15 cm gipszkarton válaszfal szerkezetek (CW100 tartóbordára kétoldalt dupla gipszkarton lappal).
A vizes helyiségekben impregnált lapokat kell használni.
A menekülési útvonalakban, illetve a tűzvédelmi tervfejezetben említett speciális helyeken tűzgátló gipszkarton lap, illetve a bordák között kőzetgyapot töltet alkalmazandó.
Nyílászárók:
Az épület nyílászárói cserére kerülnek, az új fa nyílászáró szerkezetek kiosztásban, színben megegyeznek a jelenlegi szerkezetekkel, U=1,10 W/m2K hőátbocsátási tényezővel rendelkeznek.
Hőszigetelés:
A homlokzaton LB KNAUF Thermosystem Start homlokzati hőszigetelő rendszer készül,
20 cm vtg expandált PS hab hőszigetelő maggal. A hőszigetelő táblák rögzítése - a homlokzati falhoz történő ragasztáson kívül - természetesen mechanikai rögzítéssel válik teljessé.
A homlokzatinál nem éghető sávok kialakítására (OTSZ előírásainak megfelelően) LB KNAUF Thermosystem Mineral GREEN homlokzati hőszigetelő rendszer készül, a rendszer tartozékaként forgalmazott 20 cm vtg homlokzati ásványgyapot hőszigetelő maggal.
Hangszigetelésként AUSTROTHERM AT-L 45/40 lépéshangszigetelés készül az új közbenső födémben.
Dilatációképzésre AUSTRTHERM AT-N30 hőszigetelést alkalmazunk 8 cm vastagságban.
Hőhídmentes kapcsolatok kialakítását AUSTROTHERM AT-N100 segíti.
A gipszkarton válaszfalakba URSA TWF 1 ásványgyapot hő- és hangszigetelés kerül.
Szellőzés:
Az ablakokon keresztül - természetes kiszellőztetéssel megoldva.
Belső helyiségek szellőzése a gépészeti tervfejezetben található.
Külső felületképzés:
Homlokzati kialakításról a homlokzati tervek rendelkeznek.
Belső burkolatok:
Padlóburkolat:
A padlóburkolatok a terv szerinti kialakításban készülnek.
A fal- és mennyezetburkolatok egyaránt vakolt vagy festett felületűek. Vizes helyiségekben a falat 2,10 m magasságig csempével kell burkolni, ahol a fal- és padlóburkolók alá üzemi víz elleni szigetelést kell készíteni.
A folyosókon a hidegpadló burkolatok és meglévő a parketta burkolatok cserére kerülnek. A meglévő főlépcső jelenlegi hidegpadló burkolata felcsiszolásra kerül.
A földszinti és emeleti új helyiségek kialakítása következtében a burkolatok sérülni fognak, ezért ezekben az újonnan kialakuló helyiségekben új (terv szerinti) padlóburkolatok kerülnek.
Az újonnan elhelyezett burkolatoknak rendelkezni kell a szabvány által előírt kopásállósági értékekkel.
Az új vizes helyiségek hidegburkolati csúszásmentesek, a vizes berendezések mögött kent vízszigeteléssel.
Falburkolat:
Fa falburkolat (vagy lambéria) készül vizes bázisú felületkezeléssel.
A folyosókon, nagyobb forgalmú közlekedőkben, tantermekben fa falburkolat kerül 1,50m magasságig.
Csempe:
A vizes helyiségekben (wc, mosdó, zuhanyzó) körben, a nem vizes helyiségekben a vizes berendezések mögött 2,10m magas hálós kötésű csempe falburkolat készül, mögötte kent vízszigeteléssel.
Épületgépészet:
Fűtés:
Az iskola „A” épülete a nemrégiben átadott „B”és „C” épületegyüttes kazánházában található kondenzációs gázkészülékekről kapja a fűtést, a még eredeti acélcsöves fűtési rendszeren. Az épület a tárgyi EFOP pályázat keretein belül az újonnan kialakítandó tetőtér fűtését foglalja magában. A teljes épületrész fűtési hálózata cserére kerül, de azok a KEHOP pályázat műszaki tartalmában találhatóak. Az új fűtési kör az emelet fűtési körével kerül egy nyomvonalra és gerincvezetékre. Ennek a vezetéknek a nyomvonala a KEHOP műszaki tartalomban található. Az új tetőtérben a fűtési hálózat anyaga műanyag ötrétegű cső padlóban és gipszkarton mögött vezetve. A gipszkarton falak miatti szereléshez elengedhetetlen a gondoskodni a falak tartószerkezetéről. A tervezett radiátorméretek a TNM számítást alapul véve lettek meghatározva, a meglévő fűtési hálózat hőfoklépcsőjére lettek kiválasztva. Ezen radiátorokat termosztatikus radiátorszelepekkel kívánjuk ellátni az egyenletes fűtés érdekében. A fűtési függőleges csőterven a radiátorszelepek elő beállítási értékei jelölve lettek a pontos beszabályozás érdekében. Az emeleti és a tetőtéri fűtési körök egymástól szakaszolhatóak, a terven jelölt műszaki megoldással. Az új felszálló vezetéken jelölt hidraulikus beszabályozó szelep beépítése elmaradhatatlan, a pontos hidraulikai beszabályozás érdekében.
Víz-csatorna:
Megrendelő kérésére jelen tervünkben minden tanteremben új mosdókat kívánunk elhelyezni, hideg-meleg vizes csapokkal, ezen szaniterek az alaprajzi tervekről láthatóak. Az alagsorban tervezünk egy új öltöző kialakítását is, melynek csatlakozási pontjai a GV-1 terven láthatóak. Tervezzük még kettő darab akadálymentes mosdó kialakítását is (egyet az első emeleten, egyet pedig az újonnan kiépítendő tetőtérben). Az új tetőtérben kialakításra kerülnek új vizesblokkok is melyeknek csatlakozási pontjai a GV-1-2-3-4 alaprajzi terveken láthatóak. Jelen csatlakozási pontok feltételezett pontok, melyek a helyszíni feltárás során módosulhatnak! Megrendelői kérésre szakaszolási és biztonsági okokból plusz elzáró szerelvényeket helyezünk el a vizes berendezéseknél. Azon helységekben, ahol zuhanytálca kerül elhelyezésre, ott a vizesblokkba belépő vezetéken golyóscsapokat helyezünk el a későbbi esetleges javítások érdekében. A wc, mosdó,falikút és vizelde berendezéseknél sarokszelepeket helyezünk el a későbbi javítások segítsége érdekében. A meglévő 1”-os gerincvezeték cseréje a GV-06 és GV-05-ös terven jelölve lett. A terven található műszaki tartalomtól eltérni nem lehet!
Tűzi víz hálózat:
Az új tetőtér kialakításának feltétele kettő darab fali tűzcsapszekrény elhelyezése 30 m-es tömlőkkel a terven jelölt helyeken. Ezen berendezések vízigényét az emeleten található csapszekrények betáplálási vezetékéről kívánjuk megoldani, a terven és költségvetésben kiírt anyagminőségben és méretben. A korábbi felújítás keretein belül egy új vízóra akna lett kiépítve a Soltész Nagy Kálmán utcában. Ebből a vízóra aknából egy új 160-as KPE vezetéket kívánunk kiépíteni a terven jelölt nyomvonalon. Az épületbelépés előtt történik egy anyagváltás (KPE-horg.acél), majd a jelölt anyagminőséggel a földszinten történik egy csatlakozási pont váltás. A régi csatlakozást meg kell szüntetni és újat kell kiépíteni.
Szellőzés:
A tetőtérben található belsőterű helyiségek légcsere biztosítása érdekében Helios 90 m3/h teljesítményű elszívó ventilátorokat tervezünk elhelyezni. Ezeket a ventilátorokat a villanykapcsolóval reteszelve kell villamos oldalon bekötni, késleltető relével. Az elszívott levegő pótlására a vizesblokkok ajtóiba minimum 150 cm2 keresztmetszetű légbevezető rácsokat kell elhelyezni! Az elszívott levegőt tetőhéjalás fölé NA 100-as légtechnikai vezetékek segítségével vezetjük el. A csővezetékek legfelső pontján kifújó idomokat kell elhelyezni! A tantermek levegőjének cseréjét az órák utáni nyílászárókon keresztüli szellőztetéssel kívánjuk megoldani!
A gépészeti kialakítás egyéb paramétereiről a gépészeti terfejezet nyújt információt.
A gépészeti vezetékek födémen történő átvezetési helyei EI 30 tűzállósági teljesítményű réskitöltő-réslezáró tűzgátló tömítéssel lesznek lezárva.
Bontási munkák
Fűtésszerelés – Primer oldal: 1 db Kompakt hőfogyasztásmérő, telepes tápellátással, integrált ultrahangos átfolyásmérővel, l=1,5 m jelvezetékkel, optikai adatkimenetellel, direkt merülésű, vagy védőhüvelyes kivitelű Pt 500 érzékelőpárral, 1,5 m-es kábellel, rozsdamentes acél védőhüvellyel, hitelesítve, felszerelve, MULTICAL menetes kivitelben, csatlakozó csavarzattal Vagy ezzel egyenértékű.
Kondenzációs kazán tartozákokkal
Fűtésszerelés – Szekunder oldal:
Kompakt acéllemez lapradiátor, négycsonkos kivitelben, a szerelési helyre széthordva, (külön tételben kiírt szerelési tartozékokkal), összeállítva, felszerelve és bekötve, fal javítással, DK-22 típusú, kétsoros kivitelben, 2 konvektorlemezzel, 600 mm építési magassággal,
600/ 400 mm Vagy ezzel egyenértékű. 12 db
600/ 500 mm Vagy ezzel egyenértékű. 4 db
600/ 600 mm Vagy ezzel egyenértékű. 12 db
600/ 700 mm Vagy ezzel egyenértékű. 27 db
600/ 800 mm Vagy ezzel egyenértékű. 11 db
600/ 900 mm Vagy ezzel egyenértékű. 11 db
600/ 1000 mm Vagy ezzel egyenértékű. 18 db
600/ 1100 mm Vagy ezzel egyenértékű. 4 db
600/ 1200 mm Vagy ezzel egyenértékű. 4 db
600/1500 mm Vagy ezzel egyenértékű. 2 db
Tetőtér fűtése:
2,00 db Acéllemez kompakt lapradiátor elhelyezése, széthordással, tartókkal, bekötéssel, 2 soros, 1600 mm-ig, 600 mm FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x400mm "vagy ezzel egyenértékű"
4,00 db FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x700mm "vagy ezzel egyenértékű"
5,00 db FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x800mm "vagy ezzel egyenértékű"
2,00 db FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x900mm "vagy ezzel egyenértékű"
5,00 db FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x1000mm "vagy ezzel egyenértékű"
8,00 db FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x1100mm "vagy ezzel egyenértékű"
2,00 db FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x1200mm "vagy ezzel egyenértékű"
3,00 db Acéllemez kompakt lapradiátor elhelyezése, széthordással, tartókkal, bekötéssel, 2 soros, 1600 mm-ig, 600 mm FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x1300mm "vagy ezzel egyenértékű"
4,00 db Acéllemez kompakt lapradiátor elhelyezése, széthordással, tartókkal, bekötéssel, 2 soros, 1600 mm-ig, 600 mm FixTrend kompakt radiátor, 22K/600x1600mm "vagy ezzel egyenértékű"
35,00 db Fűtőtest szerelvény elhelyezése külső vagy belső menettel, illetve hollandival csatlakoztatva DN 15 termosztatikus szelep, termosztatikus szelep szett FixTrend termosztatikus radiátorszelep,sarok,eurok. 1/2"-3/4"K, előbeállítással "vagy ezzel egyenértékű”
Nyílászárócsere 379 m2: Műanyag vagy fa vagy fém kültéri, hőszigetelt fokozott légzárású nyílászáró elhelyezése hőhídmentes, horganyzott acélbetét merevítésű tok- és szárnyszerkezettel, rejtett vasalattal, falszerkezetbe beépítve szerelvényezve, finombeállítással, kívül-belül fehér színben, párkányozással, szükség szerinti visszajavítással, régi nyílászáró bontásával, a kibontott nyílászáróval azonos osztásokkal és megjelenéssel.
Homlokzati hőszigetelés: 1393 m2
Padlásfödém hőszigetelés: 856 m2
Tetőfedés: 1405,75 m2
Villamossági munkák
Víz-és csatornaszerelés
Személyfelvonó 13,65 m emelőmagasságig, 1000 kg terhelhetőségig, 8 fő vagy 630 kg terhelhetőséggel 1 db
CPV kód: 45214200-2, 45320000-6, 45321000-3, 45421100-5, 45260000-7, 45262300-4, 45262310-7, 42416000-5
Az ajánlattételi felhívásban, a közbeszerzési dokumentumokban, illetőleg a műszaki specifikációban és árazatlan költségvetésben leírt márkajelzésű anyagok, termékek helyett Ajánlatkérő azzal egyenértékű más terméket is elfogad [321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdés)] A megnevezések kizárólag a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében kerültek feltüntetésre.
Amennyiben az Ajánlattevő a feltüntetett márkajelzésű anyagoktól, termékektől eltérő megajánlást tesz, úgy ezt megfelelően és érzékelhető módon jelezze az ajánlat részeként csatolt árazott, tételes költségvetésben. Az adott termékek egyenértékűségét az Ajánlattevő az alábbi dokumentumok benyújtásával köteles igazolni:
- a megajánlott márkajelzésű anyag, termék részletes műszaki leírása,
- műszaki egyenértékűségi nyilatkozat.
A benyújtott dokumentumokban olyan részletességgel kell bemutatni az adott terméket, hogy abból egyértelműen megállapítható legyen az egyenértékűség.

Alkalmassági minimumkövetelmény(ek):
Gazdasági és pénzügyi alkalmasság
Ajánlatkérő nem ír elő gazdasági, és pénzügyi alkalmassági feltételt.
Műszaki és szakmai alkalmasság
Ajánlattevő, közös ajánlattevő alkalmatlan, ha nem rendelkezik
M1: ha az ajánlattételi felhívás megküldésétől visszafelé számított 5 éven belül az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően teljesített egy vagy több szerződésből származó
legalább 1000 m2 homlokzati hőszigetelési munkát, valamint legalább 80 kompakt radiátor elhelyezésére és bekötésére kiterjedő fűtésszerelési munkát és legalább 6 fő terhelhetőségű személyfelvonó kivitelezését is magában foglaló szerződésszerűen teljesített referencia munkával.
[321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21.§ (2) bekezdés a) pont]
M2: a feladat megvalósítását szakmailag irányító 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet alapján az alábbi képesítési minimum feltételekkel és gyakorlati idővel
- legalább 1 fő MV-É kategóriás felelős műszaki vezetőre vonatkozó feltételeknek megfelelő okleveles építészmérnök, vagy okleveles építőmérnök szakember, aki legalább 3 év vonatkozó gyakorlattal rendelkezik,
- legalább 1 fő MV-ÉG kategóriás felelős műszaki vezetőre vonatkozó feltételeknek megfelelő
- okleveles gépészmérnök épületgépészeti szakirányú, és/vagy okleveles létesítmény mérnök épületgépészeti szakirányú, szakember, aki legalább 3 év vonatkozó gyakorlattal rendelkezik
- legalább 1 fő MV-ÉV kategóriás felelős műszaki vezetőre vonatkozó feltételeknek megfelelő okleveles villamosmérnök szakemberrel, aki legalább 3 év vonatkozó gyakorlattal rendelkezik.
Igazolási mód:
M1: az ajánlattételi felhívás megküldésétől visszafelé számított öt év legjelentősebb építési beruházásainak ismertetése legalább a következő tartalommal: meg kell adni legalább az építési beruházás tárgyát, mennyiségét, a teljesítés idejének kezdő és befejező időpontját, valamint a helyét, továbbá nyilatkozni kell arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e. [321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 23.§-a szerint].
M2: ajánlattevő adja meg a teljesítésbe általa bevonni kívánt MV-É, MV-ÉG, MV-ÉV kategóriás felelős műszaki vezető kategória megszerzéséhez szükséges végzettséggel és szakmai gyakorlattal rendelkező szakember
- nevét,
- képzettségét,
- szakmai gyakorlata ismertetését.
[321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 21.§ (2) bekezdés b) pontja szerint].
A Kbt. 67. § (1) bekezdése szerinti nyilatkozatban a gazdasági szereplő csupán arról köteles nyilatkozni, hogy az alkalmassági követelmények teljesülnek. Az alkalmassági követelmények teljesítésére vonatkozó részletes adatokat nem köteles megadni a műszaki és szakmai alkalmasság igazolása során (Kbt. 114. § (2) bekezdés). A vonatkozó igazolások benyújtására utólagosan, az Ajánlatkérő kifejezett felhívására kerül majd sor (Kbt. 69. § (4) bekezdés).
Az M2 alkalmassági követelmény keretében előírt MV-É kategóriás felelős műszaki vezető vonatozásában Ajánlattevő köteles csatolni a megajánlott szakember képzettségére és szakmai gyakorlatára vonatkozó dokumentumokat már az ajánlat részeként, tekintettel arra, hogy a Felolvasólapon (AD. 2. sz. melléklet) rögzített szakmai tapasztalat fennállását Ajánlatkérő értékelési szempontként előzetesen ellenőrzi.

Az érdeklődés jelzésére szolgáló elérhetőség:
Dr. Kormos Sándor, ügyvéd, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó Lajstromszám: 00274 Fax: +3646-322-490 Email: kormos.sandor@gmail.com

KEHOP-5.2.3-16-2016-00006 azonosítószámú, valamint az EFOP-4.1.1-15-2016-00009 azonosítószámú pályázatok
A szerződés időtartama: a teljesítés végső határideje 2018. augusztus hó 31. napja a szerződés megkötését követő 330 munkavégzési nap azzal, hogy 2017. szeptember 1. napjától, illetőleg a 2018. szeptember 3. napjától (iskolakezdés) végzendő munkák az oktatási intézmény működését nem zavarhatják. Ajánlatkérő munkavégzési napnak tekint minden napot, amikor az Mt. szerint jogszerűen munka végezhető.

Eljárást megindító felhívás letöltése: oftmiskolcigorogkataltisk0714_vegl_10a41.pdf