ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - gépjárművek javítása, karbantartása, teljes körű szervizelése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS - gépjárművek javítása, karbantartása, teljes körű szervizelése
Határidő: 2017-09-14 12:00:00
Ajánlatkérő: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal által üzemeltetett, jelenleg mindösszesen 109 darab 3,5 tonna össztömeg alatti gépjárművek javítása, karbantartása, teljes körű szervizelése 2017/2018-ban

Az érdeklődés jelzésére szolgáló elérhetőség a mellékelt dokumentum I.2) Kommunikáció pontjában található.

 

A pályázat tartalmát érintő bővebb leírás a mellékelt dokumentum II.1) Meghatározás pontjában található.

 

Az értékelési szempontokra vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum III.1) Értékelési szempontok pontjában található.

 

Az alkalmassági feltételekre vonatkozó bővebb leírás a mellékelt dokumentum IV.1) Részvételi feltételek pontjában található.

 

A pályázat tartalmát érintő egyéb leírás a mellékelt dokumentum VI.) Kiegészítő információk pontjában található.

Eljárást megindító felhívás letöltése: Összefoglaló_tájékoztató_aláírt_09_08_bbb1d.pdf