Orosháza Város intézményei, gazdasági társaságai részére és a város közvilágításához villamos energia beszerzése - 2017

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Orosháza Város intézményei, gazdasági társaságai részére és a város közvilágításához villamos energia beszerzése - 2017
Határidő: 2017-10-02 10:00:00
Ajánlatkérő: Orosháza Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Villamos energia beszerzése adásvételi szerződés keretében kettő részajánlati kör vonatkozásában az alábbiak szerint:
1. részajánlati kör: Orosháza város közterületein naptáras közvilágítás biztosítása;
2. részajánlati kör: Orosháza város fenntartásában működő intézmények - 93 db fogyasztási hely - villamos energiával való ellátása.
A szállítandó villamos energia mennyiség a szerződés időtartama alatt mindkét részajánlati körre összesen: 9.504.648 kWh, melytől a tényleges ajánlatkérői igény az egyes részajánlati körökben + 40%-al eltérhet (opció). A + 40 %-os toleranciasávon belül a nyertes ajánlattevő az általa megajánlott energiaárra semmilyen felárat, egyéb költséget nem jogosult felszámolni.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12157_2017_5e792.pdf